Jan

8

Acer reinventeaza notebook-ul de gaming odata cu lansarea noului convertibil Predator Triton 900
acer-logo-56a6fa165f9b58b7d0e5ce1f

Predator Triton 900 este echipat cu noile placi grafice NVIDIA GeForce RTX 2080

 

LAS VEGAS (8 ianuarie 2019) – Acer a lansat astazi doua notebook-uri noi de gaming cu Windows 10, Predator Triton 900 – un notebook performant de 17 inci, cu design subtire si afisaj 4K convertibil, si Predator Triton 500 – o unitate de gaming de 15 de inci cu grosime de doar 17.9 mm. Ambele notebook-uri combina design-uri noi, functionale si componente puternice care rivalizeaza cu desktop-urile de gaming.

“Ridicam stacheta cu privire la notebook-urile de gaming lansand modele care ofera mai multe modalitati de utilizare, fiind echipate in acelasi timp cu putere de calcul deplina”, a declarat Jerry Hou, General Manager, Consumer Notebooks, IT Products Business at Acer. “Ecranul cu posibilitate de flipping al Predator Triton 900 permite scenarii multiple de joc si o mai buna ergonomie, in timp ce Triton 500 ofera performante de joc superbe, intr-un corp mai subtire, din metal, pentru jucatorii care se afla in miscare.”

“Suntem incantati de faptul ca noile placi grafice GeForce RTX 2080 ajuta Acer la redefinirea experientelor de joc pe notebook-uri”, a declarat Kaustubh Sanghani, General Manager, GeForce OEM la NVIDIA. “Cu tehnologii inovatoare, inclusiv ray-tracing in timp real si memorie GDDR6 ultra-rapida de ultima generatie, jucatorii pot alege cu incredere modelul Predator Triton 900 pentru a se bucura de o platforma robusta, bogata in caracteristici.”

“Procesoarele Intel Core H-series din a 8-a generatie sunt proiectate ca o platforma completa care combina performantele notebook-urilor de top cu tehnologii care sunt din ce in ce mai importante pentru jocurile premium si pentru crearea de continut”, a declarat Chris Walker, Vice President of Client Computing la Intel. “Performanta procesorului este esentiala pentru a beneficia de cea mai buna experienta de joc, iar noile notebook-uri de gaming Predator Triton ofera aceasta performanta si platforma robusta pe un dispozitiv complet, cu design inovator”.

Predator Triton 900 si 500 si-au castigat increderea in sistemul de racire avansat oferit de Acer, ce include ventilatoarele metalice din a patra generatie AeroBlade™ 3D, care maresc fluxul de aer cu 45%, si tehnologia Coolboost™ care pastreaza notebook-urile reci in timpul sesiunilor de jocuri extinse si in timpul jocurilor AAA exigente.

Predator Triton 900 — un notebook de gaming evoluat

Predator Triton 900 este un notebook de gaming cu design inventiv si caracteristici inovatoare. Dispune de o balama Ezel Aero Hinge™ prelucrata de CNC, care intoarce, extinde sau inclina ecranul de 17 inchi. Utilizatorii pot comuta intre patru moduri de utilizare: modul de afisare pentru partajarea ecranului cu prietenii in timpul sesiunilor de jocuri, modul Ezel pentru redarea jocurilor pe ecranul tactil, modul notebook pentru scenariile traditionale de joc si modul stand care transforma efectiv Triton 900 intr-o tableta pentru jocuri sau creare de continut. Trackpad-ul echipat pe Triton 900 este plasat langa tastatura, oferind utilizatorilor o modalitate naturala de plasare a mainilor si posibilitatea de a utiliza atat tastatura, cat si trackpad-ul. Noul laptop este, de asemenea, uimitor de subtire, cu o grosime de doar 23.75 mm.

Echipate cu noile placi grafice NVIDIA® GeForce RTX™ 2080 si afisaj IPS  4K cu tehnologie NVIDIA G-SYNC™, laptopurile Predator din seria Triton 900 nu fac niciun compromis cu privire la a oferi jucatorilor cea mai buna experienta de joc din clasa lor. Cu un procesor performant cu pana la sase nuclee Intel® Core™ i7 din a 8-a generatie, SSD NVMe PCIe RAID0 si memorie DDR4 de pana la 32 GB, jucatorii pot incarca cele mai pretentioase jocuri si se pot astepta la o experienta fluida, fara intreruperi. Dispozitivul este echipat cu un receptor wireless pentru Xbox care permite utilizatorilor sa joace jocurile de PC preferate pe Windows 10 cu un controler Xbox. In plus, Waves Maxx™ ofera o calitate superioara a sunetului realizata cu ajutorul functiei Waves Nx™ cu functie de urmarire a capului, pentru o experienta audio 3D realista.

Predator Triton 500 — mai subtire si mai agresiv

Predator Triton 500 este un notebook puternic de 15,6 inci Full HD, subtire (17,9 mm) si cu o greutate de doar 2,1 kg. Are un sasiu durabil, din metal si rame inguste, ce masoara doar 6,3 mm, pentru un raport impresionant de 81% fata de ecran. Noul Triton 500 poate fi purtat usor intr-un rucsac sau servieta, dar odata scos si pornit, acesta devine o forta de neoprit in jocuri. In plus, cu pana la 8 ore durata de viata a bateriei, utilizatorii pot juca titlurile lor preferate pe drum sau cu prietenii, departe de casa.

Predator Triton 500 ofera grafica pana la NVIDIA GeForce RTX 2080 cu design Max-Q, procesoare pana la Intel Core i7 din a 8-a generatie, SSD-uri NVMe PCIe RAID0 si memorie DDR4 pana la 32GB. Placa sa grafica este overclockabila si VR-Ready, permitand jucatorilor sa se bucure de experienta jocurilor de ultima generatie si VR. Ecranul IPS cu diagonala de 15,6 inci aduce jocurile la viata cu rate de refresh de 144 Hz in overdrive la 3ms. Tehnologia NVIDIA G-SYNC creeaza imagini fluide pe masura ce acestea apar pe ecran in timpul jocurilor sau a vizionarii de filme.

Control de pe un Smartphone

Disponibila in curand, aplicatia mobila PredatorSense ofera posibilitatea de a controla PC-ul Predator de pe un smartphone. Aplicatia poate controla setarile pentru overclocking, viteze ale ventilatorului, iluminare si moduri audio. Utilizatorii pot afisa presetari active ale profilurilor de iluminare pe PC sau pot schimba profilurile de iluminare de la distanta. In plus, utilizatorii pot vizualiza si administra seturi de chei macro personalizate pentru taste rapide fizice.

Noul Triton 900 vine, de asemenea, cu suport pentru Predator RGB Assault, o aplicatie pentru jucatorii League of Legends, care prezinta efecte de iluminare predefinite ale tastaturii, in timp ce campionii isi exprima abilitatile. Utilizatorii pot personaliza efectele de iluminare pentru fiecare dintre abilitatile campionului lor.

Preturi si disponibilitate

Predator Triton 900 va fi disponibil in America de Nord din luna martie, la preturi incepand de la 3,999USD si in EMEA din luna martie, la preturi incepand de la €4,199.

Predator Triton 500 va fi disponibil in America de Nord din luna februarie, la preturi incepand de la 1,799USD si in EMEA din luna februarie, la preturi incepand de la €1,999.

 

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitatea, specificatiile produselor si preturile pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou Acer prin www.acer.com.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>