Dec

17

AMD introduce functii de streaming PC-to-VR si instant replay cu Radeon Software Adrenalin 2019

Untitled

AMD a lansat noua generație a suitei software Radeon Software Adrenalin 2019 Edition, care aduce noi caracteristici puternice, cum ar fi streaming video și gaming la calitate PC pentru căștile VR și dispozitivele mobile, in-game instant replay, comenzi vocale și multe altele pentru gameri, entuziaști și creatori.

Radeon Software Adrenalin 2019 Edition aduce publicului larg o experienta imersiva adevarata, permițând streaming VR de înaltă calitate, cu o latență redusă, pentru milioane de seturi de căști VR independente. De asemenea, oferă în medie performanțe cu până la 15% mai bune în titlurile AAA de astăzi, impreuna cu noi caracteristici uimitoare pentru o experiență de neegalat, inclusiv:

  • Noi fluxuri mobile și VR cu Radeon ReLive și aplicația mobilă AMD Link, gamerii pot face streaming pentru jocuri PC și video de pe telefonul mobil, tablete și căști VR independente, cu imagini la calitate PC.
  • Radeon Advisors ajută gamerii noi și începătorii să profite la maxim de Radeon Graphics cu recomandări pentru setările de joc și de sistem.
  • Performanță îmbunătățită și gestionare a consumului de energie cu tehnologia Radeon WattMan, oferind gamerilor controale pentru auto-GPU și overclocking de memorie și undervolting cu un singur click. Împreună cu instrumentul de economisire a energiei Radeon Chill, gamerii economisesc cu până la 20% mai multă putere în titlurile selectate.
  • Imagini uimitoare, fluide, cu tehnologia AMDRadeon FreeSync 2 HDR care oferă cartografiere automată a tonurilor pentru un contrast viu și detalii excepționale pentru monitoarele compatibile FreeSync.
  • Monitorizați, înregistrați și faceti tune in-game cu ajutorul accesului la performanța sistemului și îmbunătățiri ale imaginii direct în joc multumita Radeon Overlay. Acum puteți utiliza comenzi vocale pentru a controla Radeon ReLive și pentru a urmări indicatorii de performanță din cadrul aplicației AMD Link.
Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>