Dec

13

Allview în 2019 – inteligența artificială dusă la următorul nivel

11.12.2018 – Allview își propune să integreze unul dintre cele mai puternice procesoare pentru noua sa serie X de telefoane, care va fi lansată în 2019. Viitorul procesor va îngloba cele mai noi tehnologii ale momentului, fiind capabil de performanțe deosebite.

 Puterea de calcul AI este punctul forte al acestuia, cu un salt de până la 100% față de procesorul integrat în anteriorul flagship Allview. Noua serie X de la Allview intră astfel în concurență directă cu cele mai puternice modele de pe piața mondială.

Performanțele deosebite în materie de inteligență artificială ale procesorului noii serii se vor simți în calitatea fotografiilor, prin detectare facială rapidă, detectarea scenelor, focalizare instantă și reducerea zgomotului de pe imagine în condiții de lumină foarte slabă.

Totodată, captura video este îmbunătățită în timp real. Puterea sporită în materie de inteligență artificială conduce la detectarea ultrarapidă a obiectelor și la detectarea în mod profesionist a adâncimii câmpului vizual.

Toate celelalte aspecte legate de Machine Learning, cu aplicabilitate în gaming, managementul resurselor și optimizarea bateriei sunt suținute și îmbunătățite.

Eficiența procesorului nu este singurul element care va surprinde utilizatorul pe noile X-uri de la Allview. Brandul promite pentru 2019 inteligență artificială dusă la următorul nivel, dar și o serie de noutăți menite să transforme interacțiunea utilizatorului cu device-ul său.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>