Dec

6

Hybrid S și T, combinația spectaculoasă între clasic si modern

06.12.2018 – Allview introduce pe piață smartwatch-urile hibride S și T, device-uri care înglobează perfect fuziunea între clasic și modern.

 

Cu un design desăvârșit și cele mai smart tehnologii, cu Hybrid Style și Hybrid Trendy, utilizatorul va fi mereu conectat la ceea ce îl interesează. În plus, ceasurile inteligente au teme special create pentru a oferi design-ul potrivit oricărui context. Hybrid este smartwatch-ul care se așază perfect la mâna celui care îl poartă, indiferent că acesta este la birou, în sala de fitness sau la o petrecere stilată.

“Consider că Hybrid S/T realizează perfect armonia dintre clasic și tehnologie, deoarece, pe de o parte, păstrează acele metalice de ceasornic, carcasa din oțel,  rezistența la apă  până la 3ATM și are autonomie de până la 30 de zile, iar pe de altă parte, este un ceas smart cu o autonomie de 5 zile cu touch screen, heart rate și cu un display perfect rotund pe care poți vedea notificările de la toate aplicațiile și poți răspunde direct de pe ceas la unele dintre ele”, a spus Lucian Peticilă, managerul general al Allview.

Potrivite oricând, oriunde

Pentru o interacțiune cât mai ușoară cu notificările de pe display, Hybrid S/T folosește un meniu SWIPE controlat din mijlocul ecranului, iar în momentul citirii notificărilor, acele ceasului se ascund automat, lasând spațiu generos acestora.

Datorită temelor interschimbabile și posibilității creării unora noi, în care utilizatorul poate adăuga chiar și o poză din propria galerie, ceasul S/T devine o surpriză plăcută, de fiecare dată, pentru cel care il folosește.

Hybrid S și T sunt disponibile acum la prețul de 799 lei, alături de o gamă completă de curele adaptate stilului pentru care optează utilizatorul, dar și cu un cadou în perioada de precomandă. https://www.allview.ro/hybrid/

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>