Nov

2

Actualizare de Firmware cu Google Assistant și Amazon Alexa pentru televizoarele Panasonic 4K din 2018

București, 2 noiembrie 2018 – Panasonic a realizat pe 30 Octombrie o actualizare de firmware care face posibil ca toată gama de televizoare smart Panasonic 4K din 2018 să fie compatibilă cu aplicațiile Google Assistant și Amazon Alexa. Datorită acestei actualizări, utilizatorii își pot folosi vocea pentru a închide și deschide televizorul, pentru a schimba canalul, a regla volumul și pentru multe altele.

Pentru a realiza actualizarea, utilizatorii trebuie să se asigure că televizorul este conectat la internet. Atunci când deschid orice aplicație – cum ar fi YouTube – o fereastră de tip pop-up va apărea cu invitație de a realiza actualizarea. Odată făcută actualizarea, televizorul poate fi setat să se conecteze la o boxă smart compatibilă.

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Aniversând, în 2018, 100 de ani la înfiinţarea sa, compania Panasonic este activă la nivel global, fiind prezentă acum în peste 495 de sucursale şi 91 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 61,711 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2017. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă mai bună şi o lume mai bună pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați:

http://www.panasonic.com/ro

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>