Sep

24

ELKO Romania anunta tabla interactiva IFC 65” 4K de la Vestel

ELKO Romania, companie membra a grupului ELKO specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT, anunta prezenta in portofoliul ELKO a tablei interactive IFC cu tehnologie P-CAP (capacitiva) de 65” (165cm) cu o rezolutie 4K, fiind cea mai noua tehnologie de ecran tactil dezvoltata pentru mediul educational, fiind potrivita perfect si mediului de business pentru workshop-uri, traininguri sau intalniri lucrative.

Tabla IFC acorda educatorilor posibilitatea de a-si adapta metodele de predare in functie de stilul de invatare al fiecarui student. Tehnologia Vestel PCAP personalizeaza procesul de predare, stimuland dezvoltarea mediului educational prin metode creative de prezentare interactiva.
Proiectat cu tehnologie de 20 de puncte tactile, afisajul ofera precizie sporita la atingere atat cu degetul cat si cu stiloul activ, oferind o experienta de scriere naturala si fluida. Prin utilizarea controlerul afisajului pentru a distinge scrierea intentionata de cea neintentionata, IFC imbunatateste semnificativ reactia la presiune si precizie in timpul scrierii identificand si izoland atingerea palmei pentru a putea adopta o pozitie relaxata si naturala a mainii.

Datorita ecranului anti-stralucire si rezistent la zgariere, IFC ofera un standard mai ridicat de vizibilitate chiar si in medii foarte luminoase spre deosebire de video-proiectoarele folosite actualmente in educatie.

Vestel IFC permite utilizarea a doua sisteme de operare, Windows 10 cu Intel vPro si Android, oferind utilizatorului posibilitatea de a accesa aplicatiile preferate din ambele medii. Seria prezentata permite conectivitate atat prin cablu, cat si prin wireless sau Bluetooth. Datorita capabilitatilor wireless, ecranul poate afisa cu usurinta continut de pe alte dispozitive fara a fi necesara conectivitatea prin cablu.

In colaborare cu Microsoft, Vestel IFC aduce valoare sporita si un mediu colaborativ cu programe dedicate precum: OneNote for business, Skype pentru afaceri, Office Cloud 365, Digital Ink care permite adnotatii pe orice tip de continut cu posibilitatea de a salva fisierele rezultate.

Tableta Vestel IFC permite folosirea unei diversitati mari de aplicatii software pentru afaceri si educatie, fiind disponibila in oferta ELKO incepand cu luna septembrie.

Pentru a afla mai multe despre tabla interactiva IFC 65” 4K, vizitati site-ul Vestel.

Despre Vestel

Grupul Vestel este format din 24 de companii care activeaza in domeniul productiei, dezvoltarii de software, tehnologiei, marketingului si distributiei in domeniul electronicelor de larg consum, aparate de uz casnic, tehnologii mobile, iluminat cu LED si industria apararii. Cu o fabrica intinsa pe 1 milion si jumatate de metri patrati in Manisa, Turcia, Vestel are o capacitate de productie de 35 de milioane de unitati din care 18 milioane dedicate display-urilor. Vestel exporta produsele sale in 149 de tari, castigand de-a lungul anilor peste 270 de premii internationale pentru design de produs.

Despre Grupul ELKO si ELKO Romania

Grupul ELKO este unul dintre cei mai mari distribuitori de produse si solutii IT din regiune, reprezentand 210 de producatori si oferind o gama larga de produse si servicii catre mai mult de 7700 de companii, producatori de calculatoare, retaileri, integratori de sisteme din 30 de tari in Europa si Asia Centrala. Cifra de afaceri a grupului in 2017 s-a ridicat la 1.593 de milioane USD.

ELKO Romania face parte din Grupul ELKO si este specializata in distributia unei game largi de echipamente si solutii IT: solutii mobile, componente, solutii de infrastructura IT si de stocare, solutii de supraveghere video, echipamente industriale, software, periferice. Compania comercializeaza produsele din portofoliu exclusiv prin intermediul partenerilor sai, companii revanzatoare (reselleri, retaileri, e-taileri, companii care proiecteaza, instaleaza si revand solutii IT, sisteme de comunicatii si supraveghere video), adresand toate canalele de distributie IT & Telecom.

Mai multe informatii: www.elko.ro

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>