Aug

7

Noul Soul X5 Pro, AI și funcțiile sale aplicate
Noul Soul X5 Pro, AI și funcțiile sale aplicate

Pentru a profita la maxim de funcțiile și calitățile device-ului Soul X5 Pro, venim în întâmpinarea utilizatorului cu o secțiune nouă de hint-uri și sfaturi privind o utilizare mai ușoară și eficientă a noului dispozitiv.
Printre avantajele și îmbunătățirile aduse de AI noului Soul X5 Pro se regăsesc: sisteme inteligente de curățare a memoriilor RAM și Cache, optimizarea proceselor din background, pornirea automată a aplicațiilor dorite, monitorizarea și notificarea aplicațiilor care urmează să pornească în fundal, reducerea consumului în timpul nopții, precum și propunerea de a îngheța sau dezinstala aplicațiile folosite foarte rar.


Din punct de vedere al consumului de date, Soul X5 Pro monitorizează și notifică aplicațiile care vor să consume date în afara celor folosite de utilizator, și nu în ultimul rând setarea individuală a consumului pentru fiecare aplicație în parte.
UI 3.0 swipe asigură ergonomia experienței cu utilizatorul prin câteva funcții inedite precum: deblocarea instantă a dispozitivului, protecția ochilor, oprirea închiderii display-ului cât timp utilizatorul îl privește, notificări personalizate, gesturi inteligente, utilizarea întregului meniu prin gesturi swipe cu un singur deget din mijlocul ecranului, cât și ascunderea instantă a bretonului Notch.
Pe lângă cele de mai sus, Inteligența Artificială își spune cuvântul și în performanța camerelelor telefonului, unde aceasta ajută la: identificarea scenelor, calitatea imaginilor HDR, group selfie, face beauty, cât și la funcția bokeh implementată pe ambele camere foto ale smartphone-ului.
Accesați link-ul următor pentru hint-urile și sfaturile pe care le-am pregătit pentru utilizator, pe pagina telefonului, la secțiunea Optimizare și Ergonomie:
https://www.allview.ro/faqsoulx5pro/
Despre Allview
Creat în 2004, Allview este brandul autohton de smartphone-uri şi tablete numărul 1 din România. În 2010, Allview a fost prima companie din România care a lansat o tabletă PC, a urmat în 2011 primul smartphone sub brand românesc. În 2016, proiectul Allview Smart Home a diversificat portofoliul companiei cu o soluţie complexă de automatizare şi monitorizare a locuinţei. Brandul Allview este prezent pe pieţele IT&C din Polonia, Bulgaria, Germania, Spania, Ungaria, Olanda, Moldova, Serbia, Muntenegru, Macedonia, Bosnia şi Hertegovina, Republica Cehă, Malta, Cipru, Grecia, Lituania, Slovenia, Letonia şi Estonia. Allview se află într-un proces continuu de inovaţie şi dezvoltă tehnologii care oferă acces la cunoaştere, informaţie, la o viaţă mai bună.

Posted in comunicat de presa, Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>