Aug

2

S-a lansat Ediam, al doilea produs din gama de laptopuri nJoy, un accesoriu perfect pentru munca eficienta

Ediam este cel mai nou produs din categoria de laptopuri de la nJoy disponibil pe piata la distributorii autorizati din Romania.

Ediam a fost gandit sa se integreze in atmosfera office, indiferent unde e nevoie de el  sau oriunde alegi sa o creezi. Acasa sau la birou, Ediam iti pune la dispozitie conexiune la internet stabila prin LAN cu RJ45 sau prin Wi-Fi IEEE 802.11 ac/a/b/g/n.

Ediam dispune de un ecran IPS FHD de 14.1 inch si o baterie de 10 000 mAh pe care le poti folosi continuu timp de 8 ore fara a avea nevoie de conectare la priza. In functie de preferinte, Ediam permite adaugarea unei memorii de tip SSD sau HDD cu dimensiunea de 2.5 inch si 7 mm inaltime.

O calitate importanta a acestui laptop este noul procesor Intel Celeron N4000 (Gemini Lake) care ajunge la o performanta cu 30% mai rapida fata de generatia anterioara. Procesorul este unul dual-core de 6W cu 2.6 GHz frecventa maxima. Nu genereaza multa caldura, racirea sa fiind pasiva: acest fapt facand dispozitivul silentios.

Pentru proiecte unde e nevoie de flexibilitate, Ediam are un design din plastic rezistent facandu-l usor de transportat si are o dimensiune rezonabila pentru aproape orice suprafata.

Sistemul de operare integrat (Windows 10 Home Edition 64-bit) iti face munca mai placuta si mai rapida. In plus, este o interfata placuta si familiara pentru sarcinile zilnice si pentru divertisment.

Ediam este disponibil la toti distribuitorii nostri autorizati la pretul recomandat de 999 lei.

Pentru mai multe detalii despre produs vizitati http://www.njoy.ro/ro/laptop/ediam

Acest produs beneficiaza de garantia Pick-up & Return a producatorului.

nJoy este un brand romanesc detinut de catre DAI-TECH S.R.L. asupra caruia compania a inceput sa isi concentreze eforturile incepand cu iunie 2010. Compania este formata dintr-un grup de oameni tineri ce au in comun pasiunea pentru tehnologie si dorinta de a reusi. Ei au cristalizat nJoy pentru a realiza lucrurile intr-un mod diferit si pentru a aduce un plus de valoare fiecarui produs pe care il realizeaza. Au reusit sa se impuna pe pietele din Romania, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Macedonia, Albania si urmaresc in continuare o extindere teritoriala pe pietele vecine. De la infiintare si pana in prezent, compania a realizat peste 20 de categorii de produse (incepand de la periferice si pana la componente hardware PC), insumand peste 100 de modele si mai mult de 1 milion de unitati vandute.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>