Jul

30

Praktiker lansează un nou catalog cu soluții și echipamente destinate proiectelor de construcții

Noul catalog este valabil până pe 16 august 2018 și este disponibil atât în magazinele Praktiker, cât și online, pe website-ul Praktiker

Soluțiile complete și echipamentele destinate proiectelor de construcții sunt prezentate sub umbrela #LucrareCuBaietii

București, 30 iulie 2018 – Praktiker România, parte a Kingfisher plc, companie internațională de amenajări interioare, lansează un nou catalog ce include soluții complete și echipamente pentru realizarea proiectelor de construcții, dar și obiecte de mobilier sau produse necesare celor care își doresc să ofere un nou aspect interorului casei. Catalogul este valabil până pe 16 august și este disponibil atât în magazinele Praktiker, cât și online, pe www.praktiker.ro.

Produse esențiale în orice tip de lucrare de construcții

Sub hashtag-ul #LucrareCuBaietii, noul catalog Praktiker prezintă o serie de produse esențiale în realizarea oricărui proiect de construcții. Astfel, indiferent de lucrarea în lucru, profesioniștii și pasionații de bricolaj pot găsi în paginile catalogului o gamă largă de materiale de calitate, precum plăci de gips-carton, polistiren expandat, vată minerală de sticlă, adezivi, tencuieli, vopsele, glet,  și ciment, pentru construcții durabile și rezistente.

Clienții pot opta, de asemenea, pentru echipamente și unelte simplu de manevrat, care contribuie la facilitarea proceselor de construcție sau renovare. De la polizoare unghiulare utile pentru o gamă largă de operațiuni de tăiere și polizare, până la betoniere ce au coroana de fontă, cei care își doresc să înceapă un nou proiect de construcție pot găsi în cel 16 pagini ale catalogului Praktiker produsele de care au nevoie pentru lucrarea lor.

Mai mult, noul catalog Praktiker le propune clienților și soluții inteligente pentru exteriorul casei, astfel încât construcția să fie constant protejată împotriva condițiilor vremii. Cei care vor să repare sau să înlocuiască acoperișul casei pot opta pentru țigla metalică disponibilă în culori și dimensiuni variate, tratată anticoroziv. De asemenea, pentru o amenajare completă a exteriorului casei, în paginile catalogului sunt disponibile marchize din sticlă sau policarbonat, ferestre PVC cu sticlă termoizolatoare și garnituri de etanșare incluse, dar și uși metalice sau MDF.

Soluții inteligente de modernizare a băii și bucătăriei

Orice amenajare începe cu o organizare eficientă a spațiului disponibil, prin includerea mobilierului fix sau modular, care se adaptează stilului clienților și care oferă diverse spații de depozitare pentru lucrurile personale ale membrilor familiei.

Pentru baie, clienții vor descoperi în noul catalog Praktiker soluții inteligente de amenajare, respectiv piese de mobilier din gama modulară Imandra. Atât dulapurile suspendate, cât și bazele de lavoar sunt disponibile în diverse culori, așadar clienții pot alege produse conform preferințelor lor, în nuanța alb, bej, taupe, albastru.

În ceea ce privește amenajarea bucătăriei, noul catalog Praktiker le recomandă clienților kituri de mobilier care se adaptează ușor spațiilor înguste, dar și electrocasnice, printre care hote, cuptoare electrice sau plite încorporabile.

Aceeași locuință, un alt design interior

Amenajarea livingului sau a dormitorului nu mai reprezintă o provocare cu noul catalog Praktiker. În paginile acestuia, clienții vor găsi piese de mobilier cu aspect modern, precum ansambluri care au în componență diverse spații de depozitare, de diferite mărimi și dimensiuni astfel încât să se potrivească oricărui spațiu.

De asemenea, clienții Praktiker pot obține ambientul dorit în casă cu produsele de iluminat prezentate în noul catalog și își pot decora încăperile cu parchet laminat, în diferite nuanțe, sau cu modelul de mochetă care se adaptează preferințelor lor.

Noul catalog poate fi consultat în format electronic pe website-ul Praktiker, dar și în format tipărit, în magazine. De asemenea, Praktiker continuă să pună la dispoziția clienților diverse modalități de plată, printre care și achitarea în până la 12 rate fără dobândă, prin intermediul instituțiilor financiare partenere.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>