Jul

28

Pivnitele si camarile se pregatesc de toamna de acum
11-deratizare-lib-465x390

Gospodinele adevarate stiu ca trebuie sa isi pregateasca de acum pivnitele si camarile pentru sezonul toamna-iarna. Mai importanta decat adunarea bunatatilor verii pentru iarna este deratizarea completa realizata de una dintre cele mai bune firme deratizare Dupa o experienta nefasta in care gospodinele s-au trezit cu celofanele de la borcanele cu zacusca sau dulceturi roase de soareci si fructele si legumele transformate in coji dizgratioase, acum prima activitate pe care o desfasoara este sa cheme profesionistii de la Compania DDD.ro sa starpeasca tot neamul soricesc in pivnita si in apropierea ei si apoi urmeaza strangerea proviziilor. In caz contrar, toate bunatatile sunt pentru intrusi.

1-dezinsectie-de-50-000-de-lei-in-municipiul-botosani-

Preturi servicii deratizare inseamna prea putin raportate la:

-timpul si efortul lor pentru realizarea acestor bunatati pentru familie. In afara de alergatura prin piete se adauga si timpul necesar prepararii acestora, consumul de gaze sau de electricitate.

-sanatatea familiei. Chiar daca borcanele sunt inchise bine cu capac metalic, prezenta soarecilor in incaperea in care pastram alimentele reprezinta o amenintare.

-provizia de hrana sanatoasa a familiei. Orice familie se impune sa aiba conserve in casa, cateva alimente de baza pentru zilele de iarna in care nu se poate iesi din casa si nici masinile nu pot sa asigure aprovizionarea magazinelor.

De ce Compania DDD.ro si profesionistii ei?

  1. Sunt prompti in rezolvarea problemei. Imediat dupa ce ai sunat, le-ai scris un e-mail sau ai cerut o oferta personalizata, esti contactat si stabiliti impreuna data actiunii
  2. Substantele biocide folosite de ei in distrugerea daunatorilor sunt avizate de toate comisiile de sanatate din tara
  3. Ofera termen de garantie pentru lucrare, daca clientul respecta instructiunile
  4. Efectueaza deratizare interioara, dar si exterioara ca distrugerea rozatoarelor sa fie 100% garantata
  5. Au arie larga de acoperire, nu numai in Bucuresti si zonele limitrofe
  6. Tarifele sunt afisate la vedere pe site si nu apar costuri suplimentare, dar in cazul unor colaborari de lunga durata se poate vorbi de discounturi substantiale.

Fiecare gospodina ar trebui sa isi pregateasca intreaga locuinta de iarna in acest mod, dar pivnitele si camarile in mod special, fiindca degeaba muncesti, le prepari curat si sanatos, daca vin soarecii si aduc toti microbii din lume peste proviziile tale!

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>