Jul

10

Extinderea regionala si a portofoliului de produse nJoy
Comunicat extindere regionala

Timisoara. Iulie 2018. Brandul romanesc de IT&C, nJoy, prezent pe piata romaneasca din 2010 isi continua strategia de extindere teritoriala.

Brandul nJoy a fost prezent pe piata din Romania in 2010, apoi s-a impus in Bulgaria, Cehia, Croatia, Ungaria, Macedonia, Romania, Serbia, Kosovo prin relatiile de colaborare cu distribuitorii importanti din aceste tari. Recent, nJoy a adaugat in portofoliu un nou teritoriu in Orientul Mijlociu, Liban, prin colaborarea cu Technomania. Produsele care se regasesc pe aceasta piata sunt surse si carcase PC, urmand ca in viitor sa fie disponibila si categoria de UPS.

De la infiintare pana in prezent, sub brandul nJoy au fost realizate peste 20 de categorii de produse, creand un portofoliu extensiv de periferice, componente hardware PC, tablete, smartphone-uri si notebook-uri, insumand peste 500 de modele si mai mult de 1 milion de unitati vandute.

Pentru a oferi acces facil catre produsele brandului nJoy, DAI-TECH le-a pus la dispozitia clientilor prin e-retailerul gigant Amazon, incepand cu ianuarie, anul acesta. Extinderea pietelor si cautarea de noi parteneri nu a incetat; prin participarea anuala la evenimente, produsele nJoy sunt prezentate numerosilor jucatori de pe piata mondiala de IT&C. Prospecte de dezvoltare in viitorul apropiat vizeaza pietele din Europa de vest si America Latina.

De curand nJoy a lansat propria platforma B2B pentru parteneri sai, facilitand astfel procesul de achizitie si oferirea de informatii in timp real.

Luna ianuarie a anului 2018 a adus lansarea primului ultrabook, Aerial. Un laptop entry-level, subtire, metalic cu un pret accesibil, iar zilele urmatoare va fi disponibil si un al doilea produs din gama, Ediam. Acesta va fi un inlocuitor al desktopului de business atunci cand ai nevoie de mai multa flexibilitate, mai ales ca este echipat cu noul Intel Gemini Lake (N4000) pentru 30% mai multa viteza de procesare fata de generatia anterioara.

In categoria carcase PC, vor fi configurate noi modele de gaming cu ori fara sursa inclusa; acestea devenind disponibile in urmatoarele luni. Categoria de UPS se va extinde cu focus pe segmentul profesional, cu optiune de putere pana la 100kVA, in functie de nevoile de consum a partenerilor din piata.

Listarea in clasamentul Inc 5000 Europe vine cu o recunoastere a eforturilor colective a oamenilor din spatele brandului nJoy care isi doresc sa mentina constant progresul prin realizarea de produse de calitate si prin respectul fata de clientii si partenerii sai. Prin intermediul acestui clasament atat potentialii parteneri cat si clientii finali pot gasi o opinie independenta asupra activitatii brandului.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>