Jun

26

Madd Electronics – furnizor de incredere pentru afacerea ta

Madd Electronics este firma care activeaza de peste 16 ani pe piata IT din Romania si care opereaza magazinul online www.pcmadd.com.

Pe site-ul www.pcmadd.com veti gasi cele mai bune oferte pentru:

  • Sisteme pc
  • Componente pc
  • Retelistica
  • Service pc performant
  • Laptop Dell, HP, Fujitsu
  • Monitoare lcd & led
  • Imprimante

 Madd Electronics este, din 2010, partener oficial Dell.
Avantajul parteneriatului cu Dell este reprezentat de resursele de calitate oferite catre clienti la costuri reduse fata de alte firme de profil la orice echipament refurbished.

Produsele comercializate de catre Madd Electronics sunt in proportie de 90% produse IT de brand achizitionate din SUA sau Europa.
Din anul 2011 Madd Electronics a devenit partener MAR MICROSOFT – Microsoft Authorized Refurbisher pentru Romania. Datorita acestui program, clientii au posibilitatea de a cumpara calculatoare second hand refurbished cu preinstalare Microsoft Windows 10, Microsoft Office, la preturi foarte accesibile.

– In plus, clientii au parte de beneficii:

– Se pot bucura de programul de fidelizare.
La fiecare comanda plasata online, clientul beneficiaza de un discount de 3%, bani care intra in contul de loialitate. Acesti bani pot fi folositi in parte sau ca suma intreaga la urmatoarele comenzi.

– Pot profita de programul Rabla IT.

Acesta este un program de recilare in cadrul caruia clientul preda echipamentului vechi si cumpara altui echipament nou, primind 10% discount daca produsul reciclat a fost achizitionat de la Madd Electronics si 7% discount daca produsul reciclat a fost cumparat din alta sursa.

– Promotii
Clientii se pot bucura de reduceri sau discount-uri super avantajoase. Tot ce trebuie sa faca este sa urmareasca sectiunea dedicata promotiilor pentru a profita de cel mai avantajos pret.

– Rate rapide

– Clientul poate apela la un sistem de rate rapide, accesibile si foarte avantajoase, oferite rapid prin:
– BRD Finance
 – rate cu card BCR

– rate cu dobanda 0 prin card Avantaj.

Pentru orice nelamurile, clientii beneficiaza de consultanta online in timp real prin intermediul unui chat online sau pot apela la datele de contact prezentate pe site.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>