Jun

25

E3 2018: AMD anunță parteneriatul Division 2, noile sisteme partenere și tehnologii pentru gaming

AMD a anunțat un parteneriat cu Ubisoft pentru a oferi jucătorilor Radeon o performanță mai rapidă, optimizată, mai multe cadre pe secundă și o latență redusă cu tehnologia DirectX 12 în jocul Tom Clancy’s Division 2.

    Această colaborare urmează activitatea AMD cu Ubisoft pe Far Cry 5, pentru a se asigura că jucătorii se bucură de o calitate excepțională a imaginii, datorită funcțiilor specifice Vega precum Rapid Packed Math și Shader Intrinsics.

    AMD a dezvăluit, de asemenea, noi sisteme partenere gata de joc, inclusiv noul notebook Acer Predator Helios 500, care ilustrează portofoliul tot mai mare de sisteme AMD premium care preiau piața mondială a jucătorilor. Origins la PC Gaming Show și pe etajul E3 show, publicul a verificat noile desktop-uri Acer Nitro 50 cu Gen 2 Ryzen și Radeon RX 580, precum și notebook-ul Acer Predator Helios 500 cu Gen Gen Ryzen și Radeon RX Vega 56.

    În plus, AMD a subliniat următoarele tehnologii, permițând experiențe incredibile în industria de gaming, precum și implicarea sa în eSports care conduc evoluția industriei de gaming:

  • Noul procesor Ryzen 7 2700x, inclus în cea mai recentă versiune a procesoarelor Ryzen din a doua generație, este ideal pentru orice gamer. Capabil să livreze 100 de cadre pe secundă în titlurile AAA și eSport, acest procesor se ocupă de cele mai competitive scenarii de jocuri.
  • Tehnologia Radeon FreeSync își continuă adoptarea largă, acum susținută de peste 20 de televizoare Samsung, aducând un gameplay fluid, uniform, tear-free și open gameplay pe un nou format de display-uri mari
  • Colaborând cu echipe precum Fnatic, AMD echipează cei mai competitivi jucători de la eSports din lume cu procesoare de gaming puternice Ryzen, permițând jucătorilor să se concentreze mai degrabă asupra jocului decât asupra hardware-ului și instrumentelor, astfel oferind pentru cea mai bună experiență posibilă.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>