Jun

21

Huawei anunță disponibilitatea locală a tabletei Huawei MediaPad M5

 

București, România – 21 iunie 2018 – Huawei anunță disponibilitatea locală a noii tablete Huawei MediaPad M5, o tabletă destinată în special pasionaților de divertisment.

 Proiectată ergonomic și având un ecran de sticlă 2.5D, de 10,8 inci, cu display 2K, Huawei M5 dispune de patru difuzoare Harman Kardon, pentru o experiență multimedia la superlativ.

Mai mult, tehnologia proprietară Huawei Histen oferă un sunet 3D imersiv prin intermediul difuzoarelor și oferă suport Hi-Res complet pentru o calitate a sunetului excepțională. Tehnologia HUAWEI ClariVu™ folosește algoritmi inteligenți pentru ajustarea cadrelor sau tonurilor neclare în raport de contrast pentru a oferi o experiență mai bună de vizionare.

Românii iubesc muzica, filmele și, în general, conținutul video livrat pe dispozitivele mobile, așa cum o arată toate studiile de piață din momentul actual. Așa că era natural să venim în întâmpinarea dorințelor lor cu un produs premium, care să le ofere o experiență multimedia peste așteptări: noua tabletă Huawei MediaPad M5 reprezintă întruchiparea inovațiilor Huawei în materie de sunet și ecran și, totodată, un etalon al eleganței în tehnologie“, a declarat Zachary Jianglinchao, Director of Romania Huawei Consumer Business Group.

Tableta integrează și Modul Eye Comfort, care reduce lumina albastră dăunătoare pentru a facilita ușurința în citire, iar display-ul acesteia se ajustează automat la temperatura și culoarea luminii în mediul înconjurător.

În plus, utilizatorii se vor bucura de divertisment și jocuri pentru ore întregi datorită bateriei de 7500 mAh (TYP) și a tehnologiei Smart Power-Saving.

Noua tabletă Huawei M5 este disponibilă în magazinele de retail, la un preț recomandat de 1699 RON.

Despre Huawei Consumer BG

Produsele și serviciile Huawei sunt disponibile în peste 170 de țări și deservesc o treime din populația lumii. În anul 2017, Huawei s-a clasat pe locul al doilea în ceea ce privește livrările de smartphone-uri la nivel global. Compania deține 17 centre R&D în țări precum Statele Unite, Germania, Suedia, Rusia, India, China și Finlanda. Făcând parte din cele 3 filiale ale companiei Huawei, Huawei Consumer BG pune la dispoziția utilizatorilor săi telefoane mobile, tablete, accesorii inteligente, dispozitive pentru acasă și servicii cloud etc. Cu peste 30 de ani de expertiză în domeniul telecomunicațiilor, Huawei este orientată spre a oferi soluții inovatoare, care se traduc în experiențe extraordinare pentru consumatorii de pretutindeni.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>