Jun

19

Noile dispozitive moto e5 sunt acum disponibile în România

Motorola anunță lansarea noii serii de dispozitive moto e5 în România. Noile dispozitive sunt dotate cu caracteristici avansate, cum ar fi ecranul cu raport de aspect 18:9 și bateria de mare capacitate cu funcție de încărcare rapidă, integrate într-un design compact și elegant la un preț foarte accesibil.

În urmă cu cinci ani, Motorola a lansat primul smartphone accesibil de calitate, care a devenit ulterior cel mai bine vândut telefon din istoria Motorola – moto g. De atunci, compania a continuat să împingă limitele raportului calitate-preț prin lansarea familiei moto e, ale cărei produse oferă combinația perfectă de funcții pentru consumatorii care nu doresc să facă un compromis când vine vorba de calitate, stil sau experiență.

Motorola continuă tradiția și în acest an cu cea mai nouă generație de dispozitive din gama moto e. Noile produse sunt mai inteligente decât oricând și au ca elemente centrale ecranul, designul și puterea. Viteza și performanța se datorează procesoarele Qualcomm® Snapdragon™, împreună cu sistemul de operare Android™ 8.0 Oreo™. Dispozitivele integrează și Moto Experiences, funcții software care deblochează oportunități din universul AI (inteligență artificială).

moto eplus: Ecran mare. Baterie mare. Hello divertisment.
De dimineața până seara, dispozitivul moto e5 plus este alături de utilizator. Acesta poate profita la maxim chiar și de cele mai lungi călătorii datorită bateriei de 5000 mAh1, care oferă o autonomie de până la o zi și jumătate, și ecranului de 6” Max Vision ce oferă mai mult spațiu de afișare. Telefonul moto e5 plus are un raport de aspect atrăgător de 18:9, ceea ce înseamnă că se potrivește perfect în mână, iar modelul de design de pe spatele telefonului, precum și carcasa curbată îi conferă dispozitivului un aspect și o senzație deosebite în egală măsură.

Deblocarea telefonului nu a fost niciodată mai facilă prin simpla atingere a cititorului de amprente, poziționat pe logo-ul emblematic Motorola. Acest dispozitiv de dimensiuni reduse va face față chiar și în cele mai aglomerate zile.

Camera de 12 MP cu auto-focalizare cu laser realizează poze clare, iar pixelii de 1,25um permit realizarea unor imagini extraordinare chiar și în cele mai întunecate zile. Iar slotul de card microSD dedicat al smartphone-ului moto e5 plus oferă spațiu suficient pentru și mai multe imagini, melodii și filme.

moto e5: Ecran mai mare. Ergonomie superioară.

Dispozitivul moto e5 este alături de utilizator până la finalul zilei. Chiar și cu un ecran mare de 5.7” Max Vision, acest dispozitiv încape perfect în mână datorită raportului de aspect 18:9 și a carcasei ergonomice curbate. Iar acumulatorul de 4000 mAh asigură utilizarea pe parcursul întregii zile.

Notificările, apelurile sau ecranul principal pot fi accesate cu ușurință într-o clipă, grație cititorului de amprente2 ascuns discret în logoul emblematic al Motorola.

De asemenea, noul moto e5 permite realizarea de imagini reușite chiar și în condiții de luminozitate scăzută grație camerei principale de 13 MP cu dimensiunea pixelului de 1,12um.

Atât moto eplus, cât și moto e5, sunt echipate cu sistem de operare Android™ 8.0 fără aplicații inutile preinstalate. Moto Experiences permite utilizarea unor scurtături simple pentru cele mai frecvente acțiuni, precum oprirea sunetului de apel prin simpla ridicare a telefonului.

Stocare nelimitată la calitate înaltă

Ca în cazul tuturor telefoanelor Motorola, Google Photos5 este galeria implicită în care se stochează toate pozele și videoclipurile. Astfel, toate amintirile au copii de siguranță realizate automat, cu funcție de căutare și pot fi accesate, partajate și editate cu ușurință de pe orice dispozitiv.

Specificații tehnice

moto e5 moto e5 plus
Sistem de operare Android™ 8.0, Oreo™ Android™ 8.0, Oreo™
Procesor CPU Qualcomm® Snapdragon™ 425 1.4GHz quad-core

GPU Adreno 308

CPU Qualcomm® Snapdragon™ 425 1.4GHz quad-core

GPU Adreno 308

Memorie RAM 2 GB 2 GB/3 GB
Stocare 16 GB, card microSD cu capacitate de până la 128 GB 16 GB/32 GB, card microSD cu capacitate de până la 128 GB
Dimensiuni 154,4 x 72,2 x 8,95 mm 160.9 x 75.3 x 9.35 mm
Greutate 174 g 197 g
Ecran 5.7” HD+ (1440 x 720), IPS LCD 6” HD+ (1440 x 720), IPS LCD
Baterie 4.000 mAh 5.000 mAh
Încărcare Încărcare rapidă 10W Încărcare rapidă 10W
Cameră principală 13 MP, f2.0, pixeli 1,12um, flash LED, PDAF (Phase Detection Autofocus), HDR, Panorama, Manual Mode, Burst Shot, Best Shot, QR code/Barcode Scanner, Slo-motion mode, Stabilizare video 12 MP, f2.0, pixeli mari 1,25um, flash LED, PDAF (Phase Detection Autofocus), Laser Autofocus, HDR, Panorama, Manual Mode, Burst Shot, Best Shot, QR code/Barcode Scanner, Slo-motion mode, Stabilizare video
Captură video 1080P(30fps), 720P(30fps), 480P(30fps) 1080P(30fps), 720P(30fps), 480P(30fps)
Cameră frontală 5MP, Selfie Flash/Light 5 MP, Selfie Flash/Light
Conectivitate Port Micro-USB, USB 2.0, 3.5mm headphone jack Port Micro-USB, USB 2.0, 3.5mm headphone jack
Culori Fine Gold, Flash Gray Flash Gray, Fine Gold


Disponibilitate și prețuri

Dispozitivul moto eplus este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 799 lei. Pentru informații și specificații complete, vizitați https://www.motorola.com/ro/products/moto-e-plus-gen-5

Dispozitivul moto e5 este disponibil începând de astăzi la partenerii autorizați Motorola la prețul recomandat de 599 lei. Pentru informații și specificații complete, vizitați https://www.motorola.com/ro/products/moto-e-gen-5

Disclaimer

Caracteristicile, funcțiile și specificațiile produsului variază în funcție de operatorul mobil și pot suferi modificări fără o notificare prealabilă sau o obligație de notificare. Anumite caracteristici, funcții și specificații de produs pot depinde de rețea și pot face obiectul unor termeni, condiții și costuri suplimentare. Consultați detaliile produsului oferite de operatorul dumneavoastră mobil înainte de a efectua o achiziție.

Note către editori

MOTOROLA, Logo-ul M stilizat, MOTO și familia de mărci MOTO sunt mărci comerciale care aparțin Motorola Trademark Holdings, LLC. Android, Google și Google Photos sunt mărci comerciale care aparțin Google Inc. Oreo este marcă comercială ce aparține grupului Mondelez International, IncQualcomm și Snapdragon sunt mărci comerciale care aparțin Qualcomm Incorporated, înregistrată în Statele Unite și în alte state. Qualcomm Snapdragon este un produs al Qualcomm Technologies. Toate celelalte mărci comerciale aparțin proprietarilor lor respectivi. © 2018 Motorola Mobility LLC. Toate drepturile rezervate

1Toate afirmațiile privind durata bateriei sunt aproximative și se bazează pe un profil de utilizare mix (include atât timpul de utilizare cât și timpul de repaus) în condiții de rețea optime. Performanța reală a bateriei va varia și depinde de mai mulți factori precum puterea semnalului, setările de rețea și ale dispozitivului, temperatura, starea bateriei și modele de utilizare.

2Senzorul de amprentă nu este disponibil pe anumite modele, vă rugăm să verificați la comerciantul dumneavoastră pentru mai multe informații.

3Tehnologia avansată nano-coating creează o barieră impermeabilă care ajută la protejarea dispozitivului împotriva expunerii moderate la apă, precum în cazul scurgerilor, stropirilor accidentale sau precipitațiilor ușoare. Nu este menit să fie scufundat în apă sau expus la apă sub presiune sau la alte lichide. Nu este impermeabil.

Suportă carduri microSD de până la 128GB; cardurile microSD se comercializează separat. Este posibil ca conținutul cu restricții DRM să nu poată fi mutat pe card.

Stocare gratuită la calitate înaltă; presupune utilizarea unui cont Google. Utilizarea Google Photos se supune Termenilor de utilizare Google Photos disponibili la http://www.google.com/policies/terms, și Politicii de confidențialitate Google disponibilă la http://www.google.com/policies/privacy/.

Funcția Moto Experience captură de ecran rapidă nu este disponibilă pe modelele moto e5 play.

7Moto Voice rămâne în etapa de testare Beta

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>