Jun

5

Acer lanseaza primul Chromebook convertibil de 15” si doua modele Chromebook de 13” premium pentru utilizare in mediul de business

Cuprins editorial:

  • Acer Chromebook Spin 15 are o balama la 360 grade si display de 15.6”, ideal pentru media streaming, aplicatii si productivitate
  • Acer a lansat, de asemenea, si noile modele Chromebook Spin 13 si Chromebook 13 cu procesoare Intel® Core™ din generatia 8 pentru performante remarcabile si durata lunga de viata a bateriei
  • Noile Chromebook-uri Acer sunt echipate cu porturi USB 3.1 Type-C Gen 1 pentru  transfer de date si incarcare a bateriei, precum si suport Android prin Google Play Store
  • Noile Acer Chromebook-uri au un design elegant, cu sasiu din aluminium, durabil si usor, cu dimensiuni reduse

BUCURESTI (5 iunie 2018) Acer a prezentat, in cadrul conferintei de presa next@acer ce a avut loc de curand la New York, noile modele Chromebook Spin 15 (CP315-1H) si Chromebook 15 (CB315-1H/1HT), impreuna cu doua modele premium create pentru utilizare in mediul de business, Acer Chromebook Spin 13 (CP713-1WN) si Chromebook 13 (CB713-1W).

Noul Acer Chromebook Spin 15 este primul Chromebook convertibil de pe piata si este echipat cu un ecran de 15.6” si design cu balama la 360 grade pentru a oferi performanta si portabilitate intr-un singur produs.

“Acer s-a aflat in fruntea producatorilor de Chromebook-uri cu o larga varietate de produse pentru a raspunde nevoilor clientilor nostri, iar acum ne extindem linia cu noi modele de 15 inch”, a declarat James Lin, General Manager, Commercial & Detachable Notebooks, IT Products Business la Acer. “Noile Chromebook-uri Acer cu ecrane mari Full HD, de 15 inch, sunt ideale pentru a colabora pe proiecte de lucru si scoala, de a beneficia de streaming media si de a rula cele mai recente aplicatii. In plus, laptopul Acer Chromebook Spin 15 este primul care combina un ecran de 15,6” cu un design convertibil, astfel incat clientii sa poata utiliza dispozitivul in moduri diferite.”

Chromebook Spin 15 ofera divertisment performant

Ecranul noului Acer Chromebook Spin 15 1080p este ideal pentru persoanele care isi doresc un calculator accesibil, ce poate fi utilizat si pentru divertisment acasa. Rezolutia 1920×1080 ofera efecte vizuale clare, in timp ce tehnologia IPS ofera unghiuri largi de vizionare pentru partajare video si streaming. In plus, afisajul suporta 10-finger touch pentru navigare web rapida sau utilizarea celor mai noi aplicatii. Afisajul mare FHD IPS este completat de doua difuzoare orientate in sus, care ofera volum sporit si o gama audio pentru o experienta excelenta in divertismentul HD. Afisajul mare sporeste productivitatea cu ajutorul proprietatii de ecran suplimentar pentru aplicatii si tab-uri multiple. Acest lucru permite si o tastatura confortabila de dimensiuni mari si un touchpad Corning® Gorilla® Glass, care ofera o navigare fluida prin intermediul site-urilor si aplicatiilor.

Un design flexibil care arata excelent

Balamalele la 360 de grade ale noului Acer Chromebook Spin 15 permit rotirea completa a ecranului tactil, pana cand acesta se deschide complet si este gata de utilizare precum o tableta mare, pentru a urmari continut online, video si pentru a ramane in contact pe social media. Acest design convertibil inseamna ca tastatura poate fi manevrata rapid inapoi, pentru a fi utilizata in modul notebook traditional. In plus, clientii pot utiliza modul display sau tent pentru spatii reduse, cum ar fi spatiul din avion.

Performanta si durata de viata a bateriei pentru o zi intreaga

Noul Acer Chromebook Spin 15 poate fi folosit pentru o zi intreaga la birou sau la scoala, plus streaming si divertisment, deoarece ofera o durata de viata a bateriei de pana la 13 ore1. Designul fara ventilator ii permite sa ruleze silentios, fiind grozav pentru spatii comune, cum ar fi o camera de camin, o biblioteca sau o cafenea.

Acesta ofera performante solide de zi cu zi, fiind alimentat de procesoare quad-core Intel® Pentium® N4200, Intel® Celeron® N3450 sau dual-core Intel® Celeron® N3350. Dispune de memorie LPDDR4 de 4 GB sau 8 GB si stocare eMMC de 32 GB sau 64 GB.

Ecran Full HD+de 13.5-inch pentru productivitate deplina

Noile modele Acer Chromebook Spin 13 si Acer Chromebook 13 sunt echipate cu un ecran Full HD+ de 13.5 inch cu rezolutie 2256×1504, cu 3.3 milioane de pixeli pentru claritate exceptionala si functionare impecabila in timpul utilizarii de aplicatii sau vizualizarii de continut.

Raportul de aspect de 3:2 al ecranului asigura un spatiu vertical mai mare cu 18%, comparativ cu un afisaj la fel de lat cu raport 16:9, astfel incat utilizatorii sa deruleze mai putin atunci cand vizioneaza site-uri, documente si spreadsheets. In plus, cand Chromebook Spin 13 se afla in modul tableta, afisajul mai inalt se simte mai mult ca o revista, imbunatatind experienta de citire.

Chromebook Spin 13 convertibil cu 4 moduri de utilizare si Wacom Pen

Designul convertibil al noului Chromebook Spin 13, cu balamale la 360 de grade, permite deschiderea acestuia astfel incat ecranul tactil sa poata fi utilizat in modul tableta, util pentru citirea continutului online, jocuri sau chat.

Stylusul Wacom EMR inclus permite utilizatorilor sa schiteze, sa noteze idei si sa interactioneze cu programe si aplicatii cu precizie. Varful rafinat ofera o precizie de neegalat si o experienta naturala de scriere. In plus, acesta poate fi depozitat in slotul de stocare al Chromebook Spin 13 pentru a preveni pierderea sau deteriorarea.

Fii conectat

Conectivitatea este asigurata de WiFi rapid si fiabil 2×2 MIMO 802.11ac, iar Bluetooth 4.2 ofera o conexiune convenabila catre periferice. Webcam-ul Acer HD 720p are un camp larg de vizualizare pentru a gazdui grupuri in conferinte video si Google Hangouts.

Noile modele Acer Chromebook au cate doua porturi USB 3.1 Type-C Gen 1 pentru transferuri rapide de date, conectare la ecrane HD, precum si pentru incarcarea bateriei diverselor dispizitive mobile. In plus, Acer Chromebook Spin 15 si Chromebook Spin 13 includ si doua porturi USB 3.0 si un cititor de carduri Micro SD.

Sistemul de operare Chrome ofera viteza, simplitate si securitate

Toate noile modele Acer Chromebook sunt gata de utilizare si pot fi partajate cu usurinta catre utilizatori multipli. Clientii se conecteaza la propriul cont Google pentru a accesa Gmail, Google Docs, aplicatii, extensii, bookmarks si alte informatii. Chromebook-urile ruleaza pe platforma Google Chrome OS, care ofera actualizari automate si niveluri multiple de securitate pentru a proteja utilizatorii impotriva amenintarilor online in continua schimbare.

Preturi si disponibilitate

Acer Chromebook Spin 15 (CP315-1H) va fi diponibil in America de Nord din luna iulie la preturi incepand de la $449 si in EMEA din luna iunie la preturi de la €449.

Acer Chromebook 15 (CB315-1H/1HT) va fi disponibil in America de Nord din luna iulie la preturi incepand de la $349 si in EMEA din iunie la preturi de la €399.

Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune. Pentru a afla mai multe despre disponibilitate, specificatiile produselor si preturi pe anumite piete, va rugam sa contactati cel mai apropiat birou Acer prin intermediul www.acer.com.

Noile modele Acer Chromebooks au fost lansate in cadrul evenimentului de presa next@acer ce are loc anual in New York, unde compania a anuntat o varietate de noi dispozitive si solutii pentru gameri, designeri, familii, studenti si profesionisti. Pentru mai multe informatii, vizitati www.acer.com/nextatacer.

Posted in comunicat de presa, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>