May

31

Ceasul de ziua partintilor
ceas-barbatesc-delta-t-sora-1939-s-set-3-curele-2-piele-1-nato

Vazand ca se apropie ziua internationala a mamei m-am decis sa ii achizitionez ceea ce aceasta si-a dorit atata timp si anume un ceas de mana. Desigur ca pe aceasta nu puteam sa o pacalesc cu orice ceas, deaceea m-am documentat si pana la urma am gasit de unde sa ii fac cadou un ceas 100% original ca sa nu aiba dubii, la un pret ce ma avantajeaza si pe mine si anume de pe Ceasmania.ro

Guess-Willow-W0836L3-01-1354x1600

Acesand Ceasmania am observat o multime de ceasuri de mana impartite frumos pe categorii, preturi accesibile. Categoria care ma interesa a fost categoria de ceasuri dama, dar pur si simplu nu am putut sa trec cu vederea peste  frumusetea ceasurilor de mana din categoria de ceasuri barbatesti cu peste 1000 de modele de ceasuri de mana. Aanalizand diferite brand-uri mi-am reamintit ca la o saptamana dupa ziua internationala a mamei, vine si ziua tatalui  si aceasta a fost o determinare pentru mine sa ii fac cadou si  tatei un ceas de mana elegant, pana la urma m-am hotarat sa ii cumpar un ceas de la DELTA-T deoarece cred ca sunt mai masculine.

ceas-barbatesc-delta-t-sora-1939-s-set-3-curele-2-piele-1-nato

In cele din urma am revenit la categoria care ma interesa, acolo am observat deasemenea foarte multe modele de ceasuri  de mana special pentru doamne, peste 1500 de modele din care am avut de ales, vazand colectia de ceasuri a mamei am remarcat ca acesteia ii lipsea un ceas de la brand-ul Loisir si anume Loisir Flowerbomb cu o forma rotunda de culoare neagra, curea din piele ecologica si un frumos desen cu flori in interiorul acestuia, determinandu-ma sa il achizitionez.

In cele din urma acestia au fost foarte incantati de ceasurile facute cadou, acestia chiar apreciind gestul meu si inapoindu-mi banii cheltuiti pe acele doua ceasuri de mana.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>