Apr

18

Diferentele si asemanarile dintre aur si Bitcoin

poza diasporablog.net - Cryptocoin8

Foarte multa lume a inceput sa compare aurul si Bitcoinii pentru a vedea care este cea mai rentabila varianta si care ar putea avea o valoare mai mare si un pret cat mai stabil in viitor. In esenta si aurul, si Bitcoinii se pot folosi pentru a cumpara diverse lucruri, se obtin bani de pe urma lor, se pot vinde la un moment dat. Aurul este tangibil, bitcoin este o creatie digitala insa. Ambele se mineaza, aurul in lumea fizica, Bitcoin-ul in lumea virtuala, numarul unitatilor creste, valoarea creste si ea.

Diferenta cea mai importanta dintre aur si Bitcoin tine de reprezentarea fizica, aurul il poti avea si in mana, Bitcoinii sunt doar digitali. Alta diferenta consta in contorizarea numarului de unitati, stim cati Bitcoini sunt in general, cate unitati generate sunt, dar nu stim cat aur a mai ramas pe planeta. Pe de alta parte, aurul e folosit de peste 2.000 de ani, Bitcoin de vreo cativa ani, din 2009 incoace.

Clasificarea bitcoin este dificila si asta il deosebeste de aur. In afara de deosebiri avem si asemanari. Ambele permit investitii speculative, valorificarea lor se poate face intr-o multime de moduri, in permanenta numarul de unitati creste pentru ca se mai gaseste aur si se mai mineaza criptomonede. Dincolo de asemanari si deosebiri ne putem baza si pe aur, si pe Bitcoini, pe care ii puteti vinde si prin intermediul platformei CryptoCoin.pro, investitiile in Bitcoini nu mai sunt atat de riscante, putem face foarte multe lucruri cu Bitcoinii acumulati, putem cumpara lucruri si chiar locuinte.

Criptomonedele de tipul Bitcoin, usor de vandut sau de cumparat cu ajutorul CryptoCoin.pro, prin crearea unui simplu cont de utilizator, vor ajunge in viitor sa fie la fel de valoroase si de apreciate precum aurul, nu se stie daca vor fi atat de stabile precum metalul pretios, dar cu siguranta vor putea fi folosite intr-o multime de tranzactii.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>