Mar

7

Radeon Software aduce performanțe mai rapide și mai fluide la cele mai populare titluri eSports cu Project ReSX de la AMD

Astăzi, AMD a lansat Radeon Software 18.3.1, ultimul update la Sofware-ul Radeon Adrenalin Edition, aducând îmbunătățiri majore de performanță și optimizări la o varietate de titluri eSport incluzând PlayerUnkown’s BattleGrounds, Overwatch și Dota 2.

Aceste îmbunătățiri sunt datorate proiectului special din grupul Radeon Software cunoscut sub numele de Project ReSX (Radeon eSports Experience). De-a cursul ultimelor luni, AMD a lucrat îndeaproape alături cu developeri pe optimizarea in-game și au construit optimizări directe în Radeon Software, pentru a ajusta cu precizie performanța pentru cele mai populare jocuri din lume pe procesoarele grafice Radeon, în final pentru a oferi cea mai bună experiență eSport pentru gamerii Radeon.

Cu 18.3.1, PlayerUnkown’s BattleGrounds, Overwatch și Dota 2 sunt mai fluide și mai rapide pentru gameri acum mai mult ca niciodată. Puteți vedea îmbunătățirile de performanță în graficele de mai jos. Puteți citi mai multe despre Project ReSX aici. Puteți downloada Radeon Software 18.3.1 aici.

 

Posted in comunicat de presa, eu si eu, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>