Mar

5

Avantajele folosirii unui dozator de medicamente pentru 7 zile
marime-clasic-1

 

Administrarea unui tratament medicamentos nu este o activitate pe care o facem din placere, ci o necesitate. Poate ca unele organe din corpul nostru au nevoie de putin ajutor pentru a functiona normal, sau poate ca organismul nostru este slabit si are nevoie de suplimente ca sa ajunga din nou la parametrii optimi. Cert este ca medicamentele prescrise de medic au rolul de a ne ajuta sa ducem o viata normala si sanatoasa, asa ca trebuie sa ii respectam intocmai sfaturile si recomandarile.

Indiferent daca faci un tratament de cateva luni sau unul pe o perioada mai indelungata, chiar pe viata, trebuie sa iti formezi un obicei din a lua medicamentele potrivite la orele corecte. Un ajutor de incredere in aceasta situatie este un organizator de medicamente pentru 7 zile. Iata care sunt avantajele acestuia:

Stii exact ce medicamente trebuie sa iei, si cand

Organizatorul de medicamente este compartimentat in 7 sectiuni, fiecare pentru cate o zi a saptamanii. Mai mult, fiecare dintre cele 7 sectiuni este, la randul ei, impartita in 4 pentru cele 4 momente din zi in care trebuie sa iei medicamente: dimineata, la pranz, seara si inainte de culcare. Umple organizatorul o data pe saptamana si iti va fi mult mai usor sa urmezi corect tratamentul.

Nu trebuie sa porti cu tine toate cutiile in calatorii

Deoarece este compact si are dimensiuni reduse, poti lua organizatorul de medicamente cu tine atunci cand mergi in concediu, de exemplu. Sau, daca urmeaza sa lipsesti de acasa doar o zi-doua, poti detasa din acesta compartimentul sau compartimentele aferente zilelor respective. In acest fel, economisesti spatiu in bagaj si calatoresti relaxat.

Afli din timp ca trebuie sa mergi la farmacie

Deoarece umpli organizatorul cu medicamente la inceputul saptamanii, pentru urmatoarele 7 zile, vezi exact cate bucati din fiecare tip de medicament pe care il iei mai ai la dispozitie. Acest lucru iti permite sa mergi la farmacie din timp, astfel incat sa nu sari peste nici o administrare si sa iti iei tratamentul continuu, pentru ca acesta sa isi faca efectul cu adevarat.

 

Nu mai sta pe ganduri si fa-ti viata mai usoara cu un organizator de medicamente pentru 7 zile!

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>