Feb

26

Mobilicasa.ro – Un mic rai al obiectelor de mobilier
055MobiliCASA-Mobila-living-alb-negru-4167

Oricare dintre noi si-a dorit la un moment dat sa schimbe cate ceva la mobilierul cel vechi, fie el din baie, bucatarie, dormitor sau camera de oaspeti. Catalogul online MobiliCASA    iti ofera posibilitate de a viziona o gama imensa de produse si accesorii pentru mobilierul tau chiar de la tine de acasa.
De asemenea MobiliCASA dispune de o intreaga echipa de profesionisi ce te pot ajuta in luarea deciziilor legate de alegerea perfecta a accesorilor sau chiar a obiectelor de mobilier pentru gusturile si nevoile tale.
Aici gasesti o gama variata de accesorii pentru biroul tau cum ar fi scaune de asteptare, scaune simple, scaune de birou cu diferite reglaje (inaltime, rabatere, lombare, etc), birouri simple sau complexe (cu doua, trei, patru , pana la sase locuri sau pe comanda cu mai multe locuri). De asemenea, tot aici gasesti si receptii.
Pe langa mobilierul destinat biroticii, gasim si mobilier pentru o casa de vis, gata creat sau la comanda. De asemenea, expertii de la MobiliCASA, avand o experienta de peste 5 ani in acest domeniu, te pot ajuta si indruma in orice situatie, de la masuratorile facute in vederea amplasarii mobilierului, pana la proiectarea acestuia.
Traind intr-o tara unde economia este o problema majora, MobiliCASA te ajuta si in privinta aceasta, oferind diferite posibilitati de a achita serviciile sau produsele oferite. Cum fiecare roman, este obisnuit sa apeleze la serviciile bancare, MobiliCASA iti ofera posibilitatea de a achita in rate egale, cu comision zero, prin serviciile card avantaj sau bonus +.
In incheiere iti urez mult succes in gasirea mobilierului perfect pentru tine si spatiul tau si sper ca acest articol sa te fi ajutat sa gasesti furnizorul ideal pentru a indeplini orice nevoie a ta sau a companiei tale !

Posted in comunicat de presa, eu si eu, Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>