Feb

1

Clickştigă cu ECDL

În perioada februarie – aprilie 2018, oricine se înscrie în programul inernaţional de certificare a competenţelor digitale ECDL poate câştiga o tabletă oferită de ECDL ROMANIA.
ECDL – European Computer Driving Licence este cel mai răspândit standard global de certificare a aptitudinilor ITC, aplicat în peste 100 de ţări. Până acum, 15 milioane de persoane din întreaga lume s-au înregistrat deja în program. În afara Europei, certificarea este cunoscută sub numele ICDL (International Computer Driving Licence).
tombola, ECDL, tombola ECDL, Clickstiga, tableta, ECDL ROMANIA, competente digitale, forta de munca, angajati, Profil ECDL, module ECDL, job, tehnologia, tragerilasorti.ro, castigatori
tombola, ECDL, tombola ECDL, Clickstiga, tableta, ECDL ROMANIA, competente digitale, forta de munca, angajati, Profil ECDL, module ECDL, job, tehnologia, tragerilasorti.ro, castigatori

Tehnologia redefineşte locurile de muncă într-un ritm din ce în ce mai rapid. Job-urile de astăzi evoluează şi unele noi apar, însă un singur lucru este cert: competenţele digitale rămân vitale pentru forţa de muncă.

Programele internaţionale de certificare, precum ECDL, oferă o metodă clară de dezvoltare şi probare a competenţelor digitale dobândite. ECDL PROFIL permite candidaţilor să îşi construiască un profil de module ECDL în funcţie de propriile nevoi. În acest fel, este posibilă certificarea exact pe competenţele pe care un anumit job sau program de studiu le cere. Mai mult, ECDL a lansat de curând şi module de certificare IT pe competenţe digitale pentru tehnologii actuale, precum Computing (programare şi gândire algoritmică), 3D Printing (modelare şi imprimare 3D) sau Digital Marketing (promovare online).

Pentru educaţie, Profilul ECDL pentru BAC se adresează elevilor care, pe lângă dezvoltarea portofoliului personal, doresc să îşi echivaleze proba de Competenţe digitale din cadrul Bacalaureatului cu ECDL.

Toate persoanele din România care se vor înscrie în programul de certificare IT ECDL începând cu 1 februarie 2018 şi până la 30 aprilie 2018, vor intra automat în Tombola ECDL Clickştigă, având şansa ca, lunar, să câştige o tabletă oferită de ECDL ROMANIA. Înscrierea se poate face la oricare dintre Centrele de Testare Acreditate ECDL din România. Se vor desemna trei câştigători prin tragere la sorţi electronică desfăşurată prin intermediul serviciului independent TrageriLaSorti.ro.

ECDL ROMANIA este Operatorul Naţional al licenţei ECDL în România, cu o reţea de peste 800 de centre de instruire şi testare acreditate pe întreg teritoriul ţării. Prin reţeaua de Centre de Testare ECDL dezvoltată la nivel naţional şi prin proiectele derulate, ECDL ROMANIA asigură tuturor oportunitatea de a obţine şi de a-şi certifica la standard internaţional şi pe un anumit nivel competenţele digitale. Tinerii, elevii, studenții, funcționarii publici sau angajații în companii își pot dovedi abilitățile IT prin intermediul Permisului ECDL.

ECDL Foundation este o organizaţie internaţională dedicată dezvoltării standardelor de competenţe digitale la nivelul forţei de muncă, în educaţie şi la nivelul societăţii în general. Programele de certificare, oferite prin intermediul unei reţele globale active, permit indivizilor şi organizaţiilor să evalueze, să dezvolte şi să certifice competenţe de utilizare a computerelor şi a altor instrumente digitale, pe baza standardului recunoscut global, ECDL/ ICDL.

Calitatea şi reputaţia ECDL sunt construite pe aproape 20 de ani de experienţă în a asigura programe de certificare în 40 de limbi vorbite în întreaga lume. Succesul ECDL se bazează pe inovarea continuă în dezvoltarea de programe de certificare, pe angajamentul pentru metodologii riguroase de testare şi aderarea consecventă la standardele ECDL de asigurare a calității.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>