Jan

23

Campania de precomandă a camerei Lumix GH5S se încheie în curând!

Doar pentru câteva zile camera Lumix GH5S mai este disponibilă la precomandă împreună cu oferta de 5 ani garanție!

București, 23 ianuarie 2018 Cea mai recentă cameră lansată de Panasonic este disponibilă la precomandă numai până la finele lunii ianuarie. Iată cum te poți asigura că vei fi unul dintre primii clienți care vor cumpăra această cameră și care, odată cu ea, vor primi și un certificat de garanție pentru 5 ani.

Pașii pentru a participa la această campanie sunt simpli:

  1. Precomandă Lumix GH5S de la unul din magazinele din lista de mai jos până cel târziu la data de 31 ianuarie 2018.
  2. După ce primești camera, înregistrează achiziția pe site-ul https://lumix-gh5s.eu/ro/homepage-5/ și completează formularul până la data de 31 martie 2018.
  3. Odată ce procesul de înregistrare al achiziției s-a finalizat și datele personale introduse au fost validate, un certificat de garanție pentru 5 ani, în format PDF, va fi trimis la adresa de e-mail specificată.

Lista magazinelor care participă la campanie:

F64 STUDIO – București, B-dul Unirii nr. 45 www.f64.ro

FOTO HOBBY – București, Str. Covaci nr. 7 www.fotohobby.ro

FOTO HOBBY – Cluj-Napoca, Bd. Eroilor nr. 1 www.fotohobby.ro

WEST BUY – București, Str. Mircea Vodă nr. 36 www.westbuy.ro

Precomandă astăzi camera ta Lumix GH5S și obține un certificat de garanție pentru 5 ani! Oferta este valabilă pentru camerele Lumix DC-GH5SE-K care au fost precomandate în perioada 9-31 ianuarie 2018.

Noua cameră Lumix GH5S, de o sensibilitate extraordinară – o privire în viitor

Lumix GH5S este camera pe care o aleg cineaștii. Având capacități de filmare 4K de cea mai înaltă calitate și cu un senzor MOS de 10.2 megapixeli de înaltă sensibilitate, aparatul este capabil de filmări uluitoare, oricând există un moment de inspirație.

Camera este concepută pentru a fi utilizată în cele mai dificile condiții, astfel că panourile din față și din spate ale corpului camerei sunt realizate din aliaje de magneziu. Construcția sigură și sigilarea etanșă a fiecărui buton sau rotiță fac ca Lumix GH5S să fie nu numai rezistent la apă* (Splash proof) și la praf ci și la îngheț, acesta putând funcționa până la temperatura de -10 grade Celsius. Videografii vor fi încântați să descopere că funcția V-LOG a fost preinstalată pe Lumix GH5S, astfel că utilizatorul nu trebuie să mai cumpere un cod de activare al acestei funcții.

*Splash Proof este un termen care se referă la o protecție superioară celei care asigura protejarea la umezeală, dar care nu garantează utilizarea subacvatică a camerei.

Pentru mai multe informații despre Lumix GH5S și despre ofertă puteți accesa următoarele site-uri:

https://www.panasonic.com/ro/consumer/camere-foto-si-video/camere-foto-lumix-g-dslm/dc-gh5s.html 

https://lumix-gh5s.eu/ro/homepage-5/

https://lumix-gh5s.eu/ro/regulament-termeni-si-conditii/

https://www.panasonic.com/ro/corporate/stiri/articles/prima-camera-1-foto-video-digitala-mirrorless-care-poate-inregistra-imagini-video-4k-60-50p.html

Despre Panasonic

Panasonic Corporation este lider mondial în dezvoltarea de tehnologii electronice diverse şi soluţii pentru clienţi în domeniul electronicelor de consum, aplicaţiilor rezidenţiale, auto, a soluţiilor profesionale şi a echipamentelor industriale. Sărbătorind în 2018 100 de ani la înfiinţarea sa, compania Panasonic este activă la nivel global, fiind prezentă acum în peste 495 de sucursale şi 91 de societăţi asociate la nivel mondial, înregistrând vânzări nete totale de 61,711 miliarde EUR în anul încheiat la 31 martie 2017. Dedicată în permanenţă atingerii unor noi valori prin inovare la toate nivelurile, compania utilizează tehnologiile proprii pentru a crea o viaţă mai bună şi o lume mai bună pentru clienţii săi.

Pentru a afla mai multe despre Panasonic, accesați: http://www.panasonic.com/ro

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>