Jan

8

Acer lanseaza noul Swift 7 – redefinirea conceptului de cel mai subtire laptop din lume
Acer Swift 7_01

Noul Acer Swift 7 este o minunatie a tehnologiei moderne si a fost creat pentru profesionistii care isi doresc productivitate de top, portabilitate si conectivitate neintrerupta prin 4G LTE.

Sumar:

  • Noul Acer Swift 7 (SF714-51T) isi cere drepturile ca fiind cel mai subtire laptop din lume, completat cu detalii deosebite si maiestrie
  • Procesoare puternice Intel® Core™ si conectivitate ultra-rapida Intel® XMM™ 4G LTE incorporata ofera productivitate utilizatorilor
  • Acer anunta si noul Spin 3, un laptop convertibil dedicat celor care isi doresc versatilitate si fiabilitate

 

Bucuresti (8 ianuarie 2018) – Acer lanseaza astazi cel mai subtire laptop din lume, noul Swift 7 (SF714-51T). Avand o grosime de doar 8,98 mm, noul Swift 7 este un PC echipat cu Windows 10 si care este proiectat pentru mobilitate, cu un design ultraportabil ce imbina un procesor puternic Intel® Core™ i7, durata de viata a bateriei pe intreaga zi si o conexiune personala, de incredere, 4G LTE.

“Suntem extrem de mandri sa putem produce cel mai subtire laptop din lume”, a declarat Jerry Kao, Presedintele IT Products Business al Acer Inc. “Bazandu-ne pe descoperirile ingineriei din generatia anterioara, noul Swift 7 este un produs avansat, cu un sasiu mai subtire, performanta puternica si conectivitate permanenta 4G LTE pentru profesionistii aflati in miscare.”

“Urmatorul PC pe care cineva l-ar cumpara ar trebui sa fie un PC excelent, puternic pentru a alimenta cele mai noi si bogate experiente, pe tot parcursul zilei”, a declarat Chris Walker, vicepresedinte Intel Corp. “Acer Swift 7 ofera performantele scontate si depaseste modelul anterior oferind conectivitate 4G LTE intr-un design ultra-subtire, uimitor. Este PC-ul perfect pentru cei care au lucruri de facut si pot crea continut oriunde, in orice moment.”

“Noul Swift 7 de la Acer este un PC echipat cu Windows 10 excelent pentru profesionistii care lucreaza in deplasare sau pentru utilizatorii care isi doresc portabilitate si conectivitate”, a declarat Peter Han, Vicepresedinte, Partner Devices and Solutions, Microsoft Corp. “Swift 7 este subtire, usor si perfect pentru cei care doresc sa fie conectati cand se afla in miscare.”

Conectivitate neintrerupta

Design-ul subtire al lui Acer Swift 7 este doar inceputul noilor caracteristici oferite. Conectivitatea Intel XMM 4G LTE incorporata ofera utilizatorilor productivitate, fiind deosebit de utila pentru profesionistii care doresc sa elimine problemele legate de conexiunile fara fir pe drum, astfel incat sa se poata concentra asupra sarcinilor urgente. Pe langa slotul pentru cartela Nano SIM, Swift 7 dispune de tehnologie eSIM, care permite descarcarea si activarea profilelor eSIM. Swift 7 este livrat cu un profil Transatel prevazut cu pana la 1 GB[i] de date gratuite valabile timp de o luna in 48 de tari, pentru a ajuta utilizatorii sa inceapa folosirea acestuia imediata, in timp ce planurile de date suplimentare pot fi cumparate cu usurinta in intreaga lume. Tehnologia wireless 802.11ac cu 2×2 MIMO asigura conexiuni fiabile si rapide la reteaua de domiciliu sau de la  birou.

Puternic si elegant

Echipat cu un procesor Intel® Core™ i7 din generatia a 7-a, Swift 7 ofera performante incredibile, o experienta Windows 10 fluida si o durata de viata a bateriei de pana la 10 ore. SSD-ul PCIe cu capacitate de 256 GB ofera suficient spatiu de stocare pentru pastrarea fisierelor importante la indemana utilizatorului, iar cei 8GB de memorie LPDDR3 mentin fluiditatea si receptivitatea multitasking-ului. Un cititor de amprenta permite conectarea mai sigura si fara parola prin Windows Hello.

Sasiul de aluminiu al Swift 7 este elegant si placut la atingere, perfect pentru profesionistii moderni care doresc un aspect sofisticat. Noul ecran de high-resolution a fost crescut la 14 inchi si ofera un display Full HD IPS[iii], Acer Color Intelligence™ pentru o claritate realista din orice unghi, precum si un touchscreen Corning® Gorilla® Glass NBT™ si touchpad. Tastarea nu a fost niciodata mai usoara gratie tastaturii iluminate a Swift 7, extrem de utila in conditii de lumina scazuta, cum ar fi zborurile internationale de lunga durata sau calatoriile cu trenul.

Spin 3: Destinat sa atraga atentia

Acer a anuntat, de asemenea, lansarea laptopului Spin 3 (SP314-51) reinnoit, creat pentru utilizatorii care cauta un dispozitiv versatil pentru productivitate si divertisment pe durata intregii zile. Balamaua durabila 360° permite functionarea in modul laptop, tableta, afisaj si chiar cort pentru economisirea spatiului, toate intr-un singur dispozitiv. Acum echipat cu un procesor puternic Intel Core din generatia a 8-a si optiuni impresionante de stocare, Spin 3 imbina performantele exceptionale cu portabilitatea. Ofera o durata de viata a bateriei de pana la 12 ore[iv] pentru lucrul digital si joaca in miscare si doua difuzoare frontale cu tehnologie Acer TrueHarmony™. Ecranul de 14 inchi al Spin 3 ofera imagini vii cu tehnologia Full HD IPS, permitand continutului pe ecran sa straluceasca in detalii exceptionale.

Preturi si disponibilitate*

Acer Swift 7 va fi disponibil in America de Nord din luna martie, la preturi de la 1.699 USD, iar in EMEA din luna aprilie la preturi incepand de la 1.699 EUR.

Acer Spin 3 va fi disponibil in America de Nord din luna februarie, la preturi de la 599 USD, iar in EMEA din luna ianuarie la preturi incepand de la 649 EUR.

*Specificatiile exacte, preturile si disponibilitatea pot varia in functie de regiune.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>