Dec

15

Rezoluțiile AOC pentru Noul An: Full HD și format curbat QHD

București, 15 decembrie 2017 – Anul 2017 se apropie de sfârșit, iar sezonul sărbătorilor de iarnă este pe cale să înceapă. Fie că vorbim despre un cadou propriu sau pentru cineva drag, înlocuirea sau achiziționarea unui model nou este soluționată de specialiștii de la AOC, care oferă diferite oferte de sezon pentru monitoare mari, cu rezoluție mai bună și cele mai rapide panouri!

În perioada de Crăciun sau trecerea în noul an, copiii și adulții sunt nerăbdători să trăiască bucuria despachetării cadourilor, iar unele persoane sunt încă în căutarea de surprize pentru prieteni sau familie. Cei care nu s-au apucat din timp de cumpărături nu trebuie să se îngrijoreze că au ratat reducerile mari de sărbători! Pornind de la cel mai înfocat jucător, până la cel ocazional, de la designeri sau artiști digitali, până la utilizatori multimedia, AOC oferă câte un monitor potrivit fiecăruia.

Seria PDS cu design unic, realizat împreună cu Studio F.A. Porsche

Lansată în primăvara aceasta, seria PDS reprezintă punctul culminant al design-ului în materie de monitoare, datorită aspectului excepțional conceptualizat cu casa celebră de design Studio F.A. Porsche. Modelul PDS241 cu dimensiune de 60cm și modelul PDS271 cu dimensiune de 68cm, prezintă cel mai mic profil de doar 5,5mm, fiind chiar mai subțire decât anumite smartphone-uri. Aceste monitoare se mândresc cu cea mai nouă generație de panouri IPS cu rezoluție Full HD, timp de răspuns GtG de doar 4ms și o gamă variată de culori de 100% sRGB și 90% suport NTSC. Gama variată de culori permite nu doar un aspectul impecabil, cât și posibilitatea de utilizare în domeniul de design.

PDS241 din profil: mai subțire ca un smartphone

Design-ul unic este un atuu principal al seriei PDS. Aspectul minimalist este realizat prin integrarea cablurilor de conectare și alimentare în structura suportului. Forma răsucită a suportului, îmbrăcată într-o nuanță argintie, este inspirată de curbarea naturală a cablurilor. Cablurile de conectare se continuă prin suport până la cutia modulară, unde are loc separarea. Alături de designul fără ramă pe 3 laturi, utilizatorii beneficiază de experiența unor imagini excepționale.

Seria AGON: experimentează jocurile la un alt nivel

Pentru a aduce un strop de magie perioadei reci de iarnă, AOC aduce în atenția jucătorilor o surpriză specială. Odată cu lansarea celor mai de succes jocuri, chiar înainte de perioada sărbătorilor, jucătorii beneficiază de multe oferte speciale din partea comercianților online sau a magazinelor. Acesta este momentul potrivit pentru a face o îmbunătățire și a cumpăra un monitor nou de gaming pentru a profita la maxim de jocurile apărute!

Începând de anul trecut, AOC a tot continuat să lanseze o serie de inovații pentru monitoarele de gaming de top prin intermediul seriei AGON.

Modelul AG322QCX, lansat în această vară, dispune de toate opțiunile pe care un jucător înfocat le-ar putea dori. Echipat cu un panou VA de 80 cm cu o rezoluție QHD de 2560×1440 și contrast de 3000:1, refresh rate de 144Hz si funcție FreeSync, oferă o experință de gaming fluidă și clară. Curbarea de 1800R transpune jucătorii în universul virtual.

AG322QCX_FTR-KV

Modelul AGON AG322QCX: 80cm, rezoluție QHD, fără ramă pe 3 laturi

Pentru o experiență mult mai captivantă, utilizatorii pot încerca și modelul AG352UCG cu raport de aspect de 21:9. Rezoluția UWQHD de 3440×1440, aduce utilizatorul mai aproape de universul jocului, în comparație cu ,,fratele’’ său din serie ce are un raport de aspect de doar 16:9. Acesta dispune de o curbare de 2000R, refresh rate de 100Hz și funcție G-SYNC ce scapă de erorile de randare și artefactele vizuale.

Cei mai competitivi și înfocați fani ai jocurilor de tip FPS sunt ușor indiferenți față de aspectul curbat al monitoarelor sau lățimea lor. Interesul principal îl prezintă panourile rapide din punct de vedere al funcțiilor de redare. Modelul AG251FG, lansat recent, cu un refresh rate de 240Hz și timp de răspuns de 1ms, are integrată și funcția G-SYNC. Echipat cu panou TN de rezoluție Full HD, AG251FG garantează obținerea unei rate maxime de cadre pe secundă   pentru a egala eficiența și rapiditatea reflexelor jucătorului. Modelul trebuie încercat, iar pasionații vor remarca instant diferența dintre 240Hz și 60Hz, cum este în cazul monitoarelor standard. S-ar putea ca dorința de a utiliza un monitor normal să dispară definitiv!

AOC_AG251FG AOC_AG251FG_2

Alegerea perfectă pentru acasă sau la birou? Seria 90 ,,fără rame’’!

Noua serie 90 ce nu dispune de rame, pentru acasă sau la birou

Pentru utilizatori multimedia sau pentru desfășurarea activității la birou, AOC a remodelat monitoarele din categoria B2B, prin noua serie 90. Monitoarele din această serie au dimensiuni de 60cm sau 68cm, vin cu un suport simplu sau ergonomic iar toate modelele dispun de panouri IPS, unghiuri largi de vizionare și o gamă variată de culori (100% sRGB și 90% NTSC).

Dispunând de un design cu 3 laturi fără rame, aceste monitoare nu pot lipsi din casă sau de la birou. Acestea oferă și posibilitatea de amenajare a unui ansamblu de mai multe monitoare, fără intreruperi ale imaginilor. Cel mai avansat model Q2790PQU, dispune de o rezoluție de 1440p QHD, în timp ce alte monitoare din serie dispun de 1080p Full HD. Totodată, monitoarele beneficiază și de un hub USB 3.0, ce oferă accesul dispozitivelor perificerice cu conectivitate de tip USB sau cablurilor USB pentru dispozitivelor mobile.

AOC urează tuturor Sărbători fericite!

Odată cu venirea sărbătorilor, gamerii se pot bucura de cele mai noi și performante monitoare AOC.

Despre AOC

AOC este unul dintre brandurile globale de top de pe piaţa display-urilor. Calitatea înaltă, serviciile de primă clasă, designul atrăgător, inovațiile și funcțiile eco integrate, precum și preţurile competitive reprezintă motivele pentru care din ce în ce mai mulţi clienţi şi parteneri de distribuţie au încredere în AOC. AOC oferă display-uri ce corespund nevoilor oricărui tip de utilizator, fie profesionist, amator sau gamer. AOC este subsidiară TPV Technology Limited, cel mai mare producător de displayuri LCD la nivel global.

www.aoc-europe.com

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>