Dec

7

Evolio lanseaza o noua camera de actiune, cu rezolutie 4K, set complet de accesorii si telecomanda cu raza extinsa.

iSmart 4K+, este cea mai noua camera video de actiune Evolio, ce filmeaza la rezolutie semiprofesionala, rezista la filmari subacvatice pana la 30 de metri si este dotata cu o telecomanda cu raza extinsa.

iSmart 4K+ este o camera video sport ultracompacta care filmeaza la rezolutie 4K cu 25 frame-uri pe secunda, iar la rezolutie Full HD – 1080p cu 60 de frame-uri pe secunda.

iSmart_4K_pic06_1000x1000

Camera de atiune vine alaturi de un pachet complet de accesorii pentru atasare pe echipamentul sportiv, masina sau bicicleta si o carcasa rezistenta la apa ce poate fi folosita pentru filmari subacvatice la o adancime de pana la 30 m.

Camera beneficiaza de cea mai larga conectivitate in segmentul sau, avand atat conexiune USB, HDMI cat si Wi-Fi. iSmart 4K+ poate fi conectata la Smartphone sau Tableta prin conexiunea Wi-Fi. Astfel, utilizatorul poate urmari in timp real imaginile capturate.

iSmart_4K_pic03_1000x1000

Gratie telecomenzii Wi-Fi tip “long range” utilizatorul poate stabili exact momentul cand doreste sa filmeze sau sa fotografieze, telecomanda putand fi purtata ca o bratara sau poate fi operata de o alta persoana.

iSmart_4K_pic05_1000x1000

iSmart 4K+ dispune de display de 2 inch, cu o treime mai mare decat modelele anterioare si baterie de 900 mAh suficienta pentru 90 de minute de filmare neintrerupta. Camera poate fi folosita si pentru fotografii, fiind echipata cu senzor optic de 12 MP.

Camera va fi disponibila in rețele de retail la jumatatea lunii decembrie la pretul recomandat de 499 lei.

Camera se poate achizitiona pe site-ul evolioshop.com la prețul promotional de 299 de lei, pana pe data de 20 decembrie.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>