Dec

5

Pe Calculator-ieftin.ro sunt reduceri la produsele din stoc toata luna!

SC Hera Rovaniemi SRL este o firma specializata in comercializarea produselor IT second Hand. Produsele de pe site-ul Calculator-ietfin.ro sunt importate din state cum ar fi Franta, Olanda, Anglia, Germania si sunt stocurile nevandute sau refurbished ale unor companii renumite din aceste tari. Serviciile sunt adresate in egala masura atat revanzatorilor cat si clientilor, oferta fiind aceeasi.

Calculator-ieftin.ro

Calculator-ieftin.ro

In magazinul online www.calculator-ieftin.ro sunt comercializate calculatoare si sisteme second hand, imprimante, laptopuri sh, monitoare second hand, componente si accesorii, dar si periferice second hand pentru calculatoare si laptopuri.

Pentru persoanele care cauta un calculator SH la preturi foarte avantajoase, sau alte dispozitive IT, site-ul se dovedeste a fi cel mai bun loc de unde aceste dispozitive pot fi cumparate. Toate produsele oferite spre vanzare pe site sunt testate si sunt reconditionate, inainte de a ajunge pe piata si sunt livrate cu accesorii specificate in oferte si in descrierea produselor.

“Vanzarea de laptopuri second hand a crescut foarte mult in ultimii ani si, de aceea, oferim toate tipurile, modelele, dimensiunile si configuratiile pentru orice buget alocat, incepand de la laptopuri cu procesoare Pentium 4 sau 3, si pana la laptopuri Dual Core sau Core2Duo provenind de la companii renumite in domeniu: Dell, Hp, Lenovo, Sony, Aces, Packard bell, Asus, Siemens, Toshiba, etc.” declara un reprezentant al companiei.

Pentru ca serviciile sunt dedicate in totalitate clientului, si obiectivul principal al companiei este satisfactia absoluta a consumatorilor, in luna aceasta pe site sunt mai multe oferte speciale. In primul rand, se ofera reducere la toate produsele aflate pe stoc pe tot parcursul acestei luni. O alta promotie importanta se numeste “Cadou mouse si tastatura” si este valabila pentru fiecare calculator refurbished comandat de pe site, in limita stocului disponibil, cu mentiunea ca produsele oferite sunt second hand, insa sunt verificate de experti inainte de a fi oferite, pentru ca ele sa functioneze in parametri. Promotia “Baterie externa cadou” este valabila doar pentru comenzi care depasesc suma de 1000 de lei, indiferent de reducerile de pret care sunt aplicate, in cazul in care exista astfel de reduceri. Se ofera o baterie noua, intr-o cutie originala, iar specificatiile acestei baterii se pot gasi pe site-ul mentionat.

O alta promotie cu un nume cu rezonanta este “Un cuvant face cat 10% reducere”. Aceasta promotie este valabila pentru fiecare recenzie adaugata produselor de pe site. Indiferent de numarul de recenzii adaugate, se va acorda un singur cupon. Acest cupon poate fi utilizat doar de consumatorii care au cont inregistrat pe site.

Un alt avantaj oferit de Hera Rovaniemi este posibilitatea de a cumpara produsele in rate. Astfel este mai usor pentru consumatori sa cumpere tot ceea ce doresc utilizand carduri de cumparaturi. Perioada de garantie este de maxim 56 de zile si comisionul este 0 pentru cumparaturi.

Produsele beneficiaza de garantie conform cu legislatia in vigoare. Pentru produsele second hand se ofera o garantie de 12 luni, iar pentru cele refurbished se ofera o garantie de 36 de luni.

Livrarea produselor are loc prin intermediul companiei Urgent Curier iar plata se face ramburs. Coletele trimise in alte orase vor fi foarte bine ambalate pentru a se evita deteriorarea lor pe durata transportului. Pentru consumatorii din Bucuresti, livrarea se va face direct de la sediul firmei, unde produsele pot fi verificate si testate.

Calculator-ieftin.ro este un magazin online, apartinand firmei Hera Rovaniemi, care comercializeaza calculatoare refurbished si calculatoare second hand, la cele mai mici preturi de pe piata, raportate la calitatea produselor. Fiecare dispozitiv comercializate, refurbished sau SH va fi testat cu minutiozitate inainte de a fi propus consumatorului spre vanzare.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>