Nov

27

Stil si rafinament doar pe Perloro.ro
q

Chiar daca se spune ca barbatii nu acorda destul de multa atentie detaliilor, eu sunt de parere ca unii domni pasionati de moda si care isi doresc sa arate bine in orice moment al zilei, nu sunt indiferenti. Acest lucru este dovedit de atentia acordata accesoriilor pe care acestia le poarta. Drept urmare unul dintre accesoriile extrem de utile purtate de catre barbati este portofelul. Foarte important este materialul din care este ralizat acesta. Noi recomandam portofelul din piele, intrucat are o durabilitate mai mare. De asemenea alegerea culorii este foarte importanta. De cele mai multe ori, noi barbatii, preferam culori inchise cum ar fi: maro, negru, albastru inchis. Marimea acestui accesoriu tine de preferinta individului. Tineti minte ca acest produs trebuie sa il reprezinte pe posesor. Trebuie sa arate bine si sa fie comod.

Un portofel ne ajuta sa fim mai ordonati. Una este sa avem cardurile pierdute prin buzunare, permisul de conducere undeva prin torpedo si alta sa ai toate cardurile puse la un loc cu banii, buletinul si permisul de conducere. De asemnea se spune ca un barbat cu stima de sine nu are un portofel cu buzunar pentru maruntis, de aceea unii barbati tind sa taie compartimentul pentru monede de indata ca isi cumpara un portofel nou.

Daca nu sunteti siguri ce fel de portofel doriti sa  luati, eu va recomand sa luati unul  din piele de piton de pe site ul Perloro.ro.

Perloro  este reprezentantul exclusiv in Romania al brand-ului italian Ghibli. Lansat in inima Toscanei in 1968, Ghibli este astazi recuoscut international in industria gentilor si accesoriilor din piele naturala exotica.

Din pasiunea si din dorinta de a promova frumosul, arta, distinctia si eleganta in viata de zi cu zi, Perloro introduce in Romania gentile si accesoriile handmade in Italia Ghibli. Avand in vedere particularitatile pe care pielea naturala exotica le are si faptul ca modelele sunt create handmade, veti gasi piese al caror colorit este de multe ori unicat. Selectia va cuprinde modele constante, pe o gama de culori variata.

q

Materialele de calitate din care sunt confectionate aceste portofele, nu doar ca rezista în timp, ci castiga o patina, pentru un obiect de suflet de care va veti atasa cu siguranta.

Pielea de piton din care sunt confectionate modelele de portofele fac ca acestea sa fie usoare, iar pielea se simte fina la atingere. Pielea naturala de piton este cea mai sofisticata si rafinata piele dintre cele de provenienta exotica: fina, elastica, neteda, cu infinite tonalitati si umbre. Desi aparent delicata, pielea de piton este extrem de rezistenta in timp, fiind o investitie in calitate si distinctie.

Portofelul de piele este un accesoriu clasic, masculin, de lux si poate fi achizitionat si ca un cadou perfect, care va exprima sentimentele dumneavoastra pentru persoana draga. Este un accesoriu care amplifica masculinitatea. Design-ul minimalist este perfect pentru preferintele unui barbat modern sau clasic, care apreciaza luxul.

Portofel Organizator Piele Crocodil Barbati Croc

w

Este un organizator pentru barbati, deosebit, din piele naturala de crocodil. Compartiment documente interior, compartiment inchidere fermoar (se poate folosi drept portofel) si compartiment pentru carduri. La exterior este prevazut cu spatiu dedicat telefonului mobil. Fiecare portofel sau accesoriu are propria serie de fabricatie, alaturi de un Certificat de Calitate 100% Made in Italy, avand astfel garantia ca veti achizitiona ceva de calitate.

Asadar prin Ghibli luxul devine accesibil.

 

 

 

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>