Nov

21

Noi modele in colectia de ghete dama Giulio

Consacratul producator roman de incaltaminte din piele naturala a publicat pe site-ul sau noi modele din colectia de ghete dama . Noile produse au fost publicate pe site-ul producatorului la finalul acestei luni.
Asa cum anuntasera intr-un comunicat oficial cu ocazia lansarii unei noi colectii de iarna, iata ca aproape la o luna distanta au publicat noi modele de ghete dama spre deliciul femeilor din Romania care urmaresc acest brand de la inceputurile sale din 1992. Ca si la cizme dama , Giulio foloseste numai piele naturala atent aleasa si importata direct de la tabacarii italienesti. Cea mai mare parte a componentelor, inclusiv talpile, sunt de asemenea importate din Italia. Standardele lor sunt mentinute exclusiv datorita echipei de productie Romanesti, care au lucrat in Bucuresti din anii 80.

“Noile modele de ghete dama completeaza foarte natural actuala colectie. De cate ori lucram la un nou model urmarim reactia colegilor din productie pentru a vedea daca au acelasi entuziasm ca si noi. In vara acestui an aveam sute de mesaje online de la clientele noastre care ne-au ajutat enorm. Intotdeauna a fost important pentru noi ca design-ul si confortul sa fie concomitent la acelasi nivel inalt. Speram ca pana de craciun sa mai completam colectia cu inca 4-5 modele de iarna.” a declarat Giuliano Petre, fondatorul Giulio.

Infiintat in 1992, Giulio este unul din cele mai vechi si apreciate branduri de incaltaminte din Romania.

Noile modele de ghete dama se pot cumpara online direct de pe site-ul lor PantofiGiulio.ro .

Returul sau schimbul de marimi este gratuit pentru toate comenzile online.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>