Nov

7

Dramatism si contraste – Melkior lanseaza noua colectie pentru un machiaj Mutant

Mutant este noul trend in machiaj si deja face furori atat pe podiumurile de moda, cat si printre iubitoarele de fashion care urmaresc cu interes ce este in si ce este out in moda. Este mai mult decat evident ca sezonul toamna/ iarna 2017-2018 propune o schimbare drastica a tuturor regulilor pe care le stiam pana acum.
.
.
Machiajul Smokey Eyes este la ordinea zilei, pometii sunt mult mai dramatic conturati, buzele nu mai au acelasi contur academic, sprancenele sunt foarte groase, iar manichiura este holografica. Trebuie sa recunoastem, suntem intr-o continua schimbare, iar machiajul este expresia unei noi generatii: asumata, nonconformista, creativa, fara limite. Iar noua colectie Melkior este exact ce ne trebuie ca sa adoptam un machiaj Mutant.

In fond, de ce sa ai un machiaj plictisitor si fara substanta, cand poti sa stralucesti precum un model in lumina reflectoarelor in fiecare clipa? Si nici nu trebuie sa fii artista ca sa adopti noul trend. Fii ingenioasa, lasa-ti emotiile sa se exprime. Uita de tusul aplicat ca la carte sau de rujul pe care te chinuiai minute in sir sa il aplici exact pe conturul buzelor. Vorbim despre o revolutie in machiaj, asa ca nu ai nevoie de reguli ca sa arati si sa te simti bine.

De ce ne place noua colectie Melkior? In primul rand, pentru ca aduce in prim plan exact culorile de care aveam nevoie in acest sezon. Daca inca nu stii, este pentru prima data cand Institutul Pantone a evaluat atat culorile prezente pe podiumul din cadru New York Fashion Week, cat si din London Fashion Week. Ce a rezultat? O explozie de culori, dramatism si surprize la care multi nu se asteptau.

Asa ca am pus pe lista de dorinte intreaga colectie Melkior si am ajuns la concluzia ca machiajul Mutant este tot ceea ce ne trebuie acest sezon. Culoarea frunzelor de toamna, albastrul cerului instelat, rosul buzelor abia sarutate, visiniul prafuit al vremurilor demult apuse, bejul aflat sub imperiul romului amestecat cu untul galbui – acestea sunt doar cateva dintre culorile pe care Melkior le vede pe pleoapele si unghiile femeii Mutant.

Atat fardurile de pleoape perlate, cat si oja semipermanenta deja folosita de specialisti din intreaga lume sunt exact asa cum ne-am obisnuit: rezistente, de cea mai buna calitate, fara echivalent. Fardurile cremoase si incredibil de pigmentate, oja care niciodata nu dezamageste sunt produse cosmetice pe care trebuie sa le ai si tu! Intra pe site-ul Melkior si descopera noua colectie de produse cosmetice pentru un machiaj Mutant. Meriti sa te simti speciala, meriti sa ai acces la produse cosmetice profesionale la un pret accesibil.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>