Oct

17

Transforma-ti nunta din speciala in unica cu Mihai Cirstea fotograf nunta
fotograf-nunta

Intr-adevar ziua nuntii este cea mai frumoasa si mai speciala zi din viata mirilor insa pentru a o transforma in ceva cu adevarat memorabil avem nevoie de un fotograf de nunta profesionist care sa ne ofere cele mai bune amintiri prin intermediul carora sa ne amintim fiecare moment din aceasta zi unica.

Diana si Bogdan25

In domeniul fotografiilor de nunta nu poate excela oricine, nu este nevoie doar de multi ani de experienta ci si de o personalitate deschisa la tot ceea ce este nou si o imaginatie bogata, diversificata si dinamica. Acestea sunt calitatile care fac dintr-un simplu fotograf de nunta un artist, un creator al frumosului si al originalului. De la o nunta la asta, un fotograf bun incearca sa iasa din tiparele normalului sa sa vina ci cate o idee noua de fiecare data astfel incat fiecare astfel de eveniment sa fie ceva complet nou.

Toate acestea va pot fi oferite si la nunta dumneavoastra de Mihai Cirstea, fotograf nunta cu o ampla experienta si un portofoliu impresionant in ceea ce priveste obtinerea celei mai bune fotografii de nunta. Acesta nu doar ca este acolo pentru a realiza simple fotografii ale evenimentului, este acolo pentru a crea o noua poveste si a surprinde un capitol esential din viata dumneavoastra, monente pe care vi pe veti aminti cu bucurie atunci cand veti rasfoi albumul foto realizat de catre aceste cu cele mai reprezentative si cele mai intense fotografii.

Rodica & Ciprian28

Calitatea fotografiilor de nunta difera de la un fotograf la altul asa ca trebuie sa va asigurati ca veti face alegerea potrivita pentru a nu avea niciun regret. Mihai Cirstea fotograf nunta Bucuresti pune la dispozitia clientilor trei pachete de fotografie, fiecare avand anumite beneficii in plus fata de cele precedente insa, indiferent de pachetul ales de miri, mirii beneficiaza de un fotograf principal si un asistent, fotografierea intregului eveniment, sedinta foto cu mirii in ziua nuntii, post-procesarea fotografiilor in stilul propriu al fotografului precum si predarea unui numar de cel putin 900 de fotografii in format fizic sau pe stick USB personalizat.

Pachetul Basic cuprinde toate aceste aspecte precum si o galerie cu cele mai reprezentative fotografii pe site-ul mcfoto.ro si predarea unui numar de 800 de fotografii.

Pachetul Classic, al doilea pachet oferit de Mihai Cirstea le ofera clientilor in plus doua albume foto: un album foto de lux de 15 file si un album foto de buzunar de 15 file si predarea unui numar de 900 de fotografii.

Rodica & Ciprian103

Pachetul Lux le ofera mirilor o Sesiune Foto Trash the Dress/Love the Dress, dupa nunta, in care pot adopta atat tinutele de nunta cat si alte tinute specifice unei astfel de sesiuni si predarea unui numar de 1000 de fotografii.

Fiecare fotograf nunta are propriul sau stil, asa cum am precizat la inceput, iar stilul lui Mihai Cirstea va va fascina cu siguranta, fiecare fotografie editata de acesta si fiecare album foto fiind o adevarata capodopera, alegand cele mai bune cadre si cele mai precise unghiuri pentru a va oferi fotografia de nunta care sa ramana in amintirea dumneavoastra si a invitatilor pentru toata viata.

Posted in Uncategorized | Tagged , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>