Oct

11

Xerox lanseaza un tip de toner alb pentru echipamentele de imprimare de productie
A book cover of a white horse on a dark stock with vivid hues.

BUCUREȘTI, 11 octombrie 2017 – Xerox lanseaza un nou tip de toner (Xerox White Dry Ink), pentru cea de-a cincea statie de imprimare, optionala, a echipamentelor Xerox iGen® 5. Acest tip de toner permite adaugarea unor efecte speciale de imprimare, cum ar fi detalii in relief, text pe materiale din vinilin sau imagini in nuante opace de alb pe un fundal negru.

“E o veste minunata pentru toti clientii iGen 5,” spune Jim Hamilton, group director, Keypoint Intelligence InfoTrends. “Aceasta lansare ofera multe oportunitati pentru aplicatiile de imprimare. Cred ca designer-ilor li se va parea extrem de util sa poata folosi culoarea alba pe substraturi colorate sau transparente pentru a crea materiale promotionale – brosuri, carti de vizita, felicitari, invitatii, signalistica pentru punctele de vanzare, carti postale, scrisori pentru direct mail si coperti de carte. Oportunitatile includ, de asemenea, zona ambalajelor de tipul cutiilor de carton pliat.”

Conform InfoTrends, se estimeaza ca volumul imprimarii digitale va avea o rata anuala compusa de crestere (CAGR) de 27% in intervalul 2015 – 2020 si va ajunge la 25 de miliarde de pagini in Statele Unite si in Europa de Vest, pana in 20201. Cu ajutorul tonerului alb disponibil pentru platforma iGen 5, furnizorii de servicii de imprimare pot folosi efecte speciale pentru a transforma materialele imprimate obisnuite in proiecte cu adevarat originale.

Tonerul alb Xerox a primit in 2017 o distinctie MUST SEE ‘EMS, iar printre avantajele sale se numara:

 

  • Optiunea de a imprima folosind unul sau mai multe straturi de toner alb, sub sau peste suprafetele imprimate CMYK;
  • Opacitate si stralucire a culorii dintr-un singur strat;
  • Un mod multi-pass automat pentru pana la doua straturi de alb. De asemenea, pentru aplicatii personalizate, pot fi imprimate straturi suplimentare de alb prin comanda manuala.

“Am testat tonerul alb pe echipamentele noastre iGen 5 si suntem increzatori ca ne va permite sa extindem oferta pentru clienti,” spune Alan Roberts, vice-presedinte senior, Data Communications Management Corp. “Tonerul alb poate fi folosit cu succes pentru a imprima pe hartie neagra sau de alte culori sau ca baza pentru a crea materiale memorabile – carduri, postere, signalistica sau alte materiale de marketing.”

Disponibilitate

Tonerul alb Xerox White Dry Ink este disponibil din 2 octombrie 2017. Va rugam sa verificati disponibilitatea produsului cu partenerii autorizati Xerox.

Despre Xerox
Xerox (NYSE: XRX) este o companie de 11 miliarde de dolari si unul dintre liderii industriei de tehnologie, care inoveaza modul in care lumea comunica, se conecteaza si lucreaza. Experienta noastra este mai utila ca niciodata, pe masura ce organizatiile de toate dimensiunile vor sa optimizeze productivitatea, sa sporeasca profiturile si sa creasca nivelul de satisfactie. Xerox ofera sprijin firmelor mici si mijlocii, companiilor, institutiilor guvernamentale, furnizorilor de servicii de imprimare, precum si partenerilor care ii deservesc pe acestia.

La Xerox, intelegem care este esenta muncii si care sunt toate procesele pe care aceasta le implica. De asemenea, suntem conectati la o lume din ce in ce mai complexa, care combina hartia cu digitalul, munca la birou cu munca de la distanta, personalul si socialul. În fiecare zi, in peste 160 de tari din intreaga lume, tehnologia, software-ul si angajatii nostri sprijina buna desfasurare a muncii. Ne ocupam de automatizarea, personalizarea, gestionarea, analizarea si securizarea informatiilor, pentru a le permite clientilor nostri sa isi mentina un ritm alert al activitatii. Pentru mai multe informatii, accesati www.xerox.com.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>