Sep

27

Încearcă vibratorul rabbit, preferatul Mirandei din Sex and the City

Oricât de creativă și lipsită de inhibiții ai fi, uneori plictiseala intervine în orice dormitor. Iar acest lucru este valabil indiferent dacă împarți patul cu cineva sau te bucuri singură de intimitate, explorându-ți propriile plăceri.

Nu-ți face griji, însă, căci, de obicei, astfel de pase sunt trecătoare. Trebuie doar să mai condimentezi puțin lucrurile, să le mai variezi și – de ce nu? – să uiți pentru o vreme unele obiceiuri pe care le aveai până acum, pentru a face loc în viața ta sexuală unor experiențe noi și ceva mai piperate!

Iar în acest sens, unul dintre cele mai bune lucruri pe care ai putea să le faci este să scapi de vibratorul clasic! De fapt, cu asta trebuie să începi.

Fie că este folosit în jocurile erotice de care partenerii se bucură împreună, fie că, pentru unele femei, este util doar când sunt singure, pentru masturbare, vibratorul este probabil cea mai populară jucărie sexuală din lume.

Așa că, în cazul în care nu ai deja unul, este momentul ca vibratorul să își facă intrarea și în viața ta intimă. Iar dacă ești obișnuită cu folosirea acestei jucării, ia în considerare ideea de a trece la următorul nivel și înlocuiește-o cu ceva mai bun!

Iată cu ce:

Vibratorul rabbit

Vibratorul care seamănă cu un iepuraș a fost special conceput pentru a stimula simultan clitorisul și vaginul, însă este folosit cu aceeași eficiență și pentru stimularea intravaginală și anală. Nu este o noutate în materie de jucării sexuale, ba dimpotrivă, a cunoscut celebritatea în urmă cu aproximativ 20 de ani!

De fapt, vibratorul rabbit a devenit cunoscut în urma lansării, în 2 august 1998, a unui episod din renumitul serial american Sex and the City. Este vorba despre episodul 9 din sezonul 1, intitulat „The Turtle and the Hare”.

Într-una dintre scene, Carrie, Samantha, Charlotte și Miranda discută despre vibratoare, iar Miranda le recomandă prietenelor ei așa-numitul „Rabbit Vibrator”, de care mai apoi Charlotte devine dependentă.

Și pentru că, deși pe atunci era lansat de puțin timp, serialul se bucura deja de notorietate, acest tip de jucărie sexuală a devenit celebru întocmai datorită recomandării Mirandei din Sex and the City!

Nu e puțin lucru, având în vedere că, 19 ani mai târziu, vibratorul rabbit încă este în topul preferințelor pe care le au în dormitor femei din întreaga lume!

Ce-i drept, de-a lungul timpului a mai „suferit” câteva îmbunătățiri, astăzi fiind încadrat, de cele mai multe ori, în categoria vibratoarelor de lux!

Vibratorul rabbit în varianta contemporană

Cu bile metalice care masează intens vaginul, conceput inclusiv din materiale rezistente la apă, care permit utilizarea sa la duș, și dotat cu numeroase programe de vibrații și motoare puternice, extrem de silențioase, vibratorul rabbit este, într-adevăr, unul dintre cele mai bune vibratoare existente în sex shop-uri.

Poate oferi foarte repede orgasm, iar atunci când este folosit în timpul preludiului, în momentele pe care le împarți cu partenerul tău, cu siguranță va fi o experiență deosebit de incitantă și pentru el.

Și pentru că tot este atât de cunoscut și de apreciat, ar fi păcat ca tocmai acest vibrator să nu facă parte din colecția ta de jucării sexuale. În cele din urmă, nu strică niciodată un „prieten” în plus, nu-i așa?

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>