Aug

28

Quickmobile va livra Samsung Galaxy Note 8 în România pe 15 septembrie

Quickmobile_Samsung Galaxy Note 8
Samsung Galaxy Note 8, prezentat oficial luna aceasta în New York, este disponibil de astăzi la precomandă în oferta Quickmobile, cel mai mare specialist în tehnologie din România. Toate precomenzile vor fi livrate începând cu 15 septembrie, în același timp cu disponibilitatea noului model pe piețele internaționale din Marea Britanie, Coreea de Sud, Japonia și SUA.
Potrivit reprezentanților Quickmobile, noul vârf de gamă al Samsung este disponibil în oferta retailerului în 2 versiuni, cea pentru Europa, cu procesorul Exynos, având prețul de 4.449 de lei, dar și în varianta pentru SUA și Asia, cu un procesor mult mai puternic, Snapdragon 835, cu un preț de 4.599 de lei. În plus, orice precomandă plasată până pe 14 septembrie, pentru oricare din cele două modele comercializate, va fi însoțită de un cadou.
Modelul Galaxy Note 8, cu o cameră foto duală de 12 MP și o memorie internă de 64 GB, este disponibil în mai multe variante de culori. În plus, ceea ce aduce nou această variantă de Note 8 este ecranul de tip Infinity, Amoled, cu o diagonală de 6,3 inch. Astfel, imaginea afișată se întinde pe o suprafață mult mai mare a ecranului.
„Ne bucurăm că putem să le oferim românilor posibilitatea de a comanda cel mai așteptat smartphone al momentului, imediat după dezvăluirea acestuia. Pentru că știm cât de pasionați sunt utilizatorii din România de tehnologie și diversitatea produselor pe care le găsesc pe piața locală, ne-am dorit să le punem la dispoziție șansa de a-și alege modelul dorit din cele două variante prezente în portofoliu. Astfel, încercăm să nu-i limităm la versiunea cu un procesor mai puțin performant, mai ales că, în ultimele luni se observă un trend în rândul producătorilor de a lansa versiuni mult mai puternice pe piețele uriașe din Asia și America, comparativ cu variantele pentru Europa”, a declarat Tudor Țiboc, General Manager al Quickmobile.
Quickmobile comercializează deja și varianta îmbunătățită a lui Galaxy Note 7
În plus, Quickmobile deține deja în ofertă, în exclusivitate pe piața locală, smartphone-ul Samsung Galaxy Note FE, varianta îmbunătățită a Galaxy Note 7. Modelul vine cu o cameră foto de 12 MP și o memorie internă de 64 GB și este disponibil în mai multe variante de culori, iar prețul acestuia este de 3.199 de lei.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>