Jul

6

Smartphone-urile Nokia vor include tehnologia optică ZEISS

nokia-lumia-920-camera-
În baza unei colaborari exclusive, Zeiss propune noi experiențe în domeniul imaginii pe smartphone-urile Nokia

Utilizatorii de smartphone Nokia vor beneficia de promisiunea companiei de a stabili noi standarde ale camerelor foto

HMD Global, compania care deține licența exclusivă a brandului Nokia pentru telefoane şi tablete şi operează sub conceptul „The Home of Nokia Phones” şi ZEISS au anunţat semnarea unui parteneriat exclusiv care vizează obţinerea unor noi standarde în domeniul imaginii din cadrul industriei de smartphone-uri. Acest acord pe termen lung se bazează pe istoria şi expertiza comună dintre ZEISS şi smartphone-urile Nokia.

Cu ambiția comună de a duce mai departe calitatea experienţei totale în domeniul imaginii pe smartphone-uri, o experienţă derulată pe întreg spaţiul ecosistemului smartphone, de la software şi servicii până la calitatea ecranului şi designul opticii, parteneriatul înseamnă că ZEISS şi HMD Global vor stabili împreună noi standarde definitorii ale capabilităţilor foto şi vor readuce marca ZEISS pe smartphone-urile Nokia. Angajamentul de a îmbunătăți în mod constant experienţa de utilizare a camerei foto reprezintă o reflectare a valorilor comune a celor două companii – angajamentul ferm faţă de calitate, adevărata măestrie şi dorinţa de îmbunătăţire a experienţei de viaţă reală.

Relaţia dintre ZEISS şi telefoanele Nokia a început cu mai bine de zece ani în urmă și este bazată pe pasiunea comună pentru inovare şi furnizarea permanentă a celor mai bune experienţe consumatorului final. Colaborarea din trecut a însemnat realizarea unor inovaţii tehnologice precum primul telefon mobil multi-megapixel din lume şi multe alte dispozitive generatoare de standarde, de la Nokia Nseries la cele care au încorporat tehnologii Nokia PureView. Această relație reînnoită este un angajament ferm de a continua inovațiile tehnologice în anii care vin.

Arto Nummela, CEO, HMD Global:

“Colaborarea cu ZEISS reprezintă o parte importantă a angajamentului nostru de a furniza întotdeauna cea mai bună experienţă pentru clienţii noştri. Fanii noştri îşi doresc mai mult decât o cameră foto excelentă pentru smartphone, îşi doresc o experienţă completă în domeniul imaginii care nu doar să stabilescă standarde, ci şi să le redefinească. Fanii noştri se aşteaptă la asta şi, împreună cu ZEISS, asta le furnizăm – excelenţă în domeniul imaginii pentru toată lumea.”

Dr. Matthias Metz, Member of the Executive Board, ZEISS Group:

“Colaborarea dintre HMD Global şi ZEISS pentru smartphone-urile Nokia va îmbogăţi din nou experienţa holistică a utilizatorilor în domeniul imaginii, pe baza excelenţei şi a inovaţiei. Parteneriatul nostru este construit pe o fundaţie solidă. Așteptăm cu nerăbdare să efectuăm împreună o călătorie interesantă în viitorul domeniului imaginii sofisticate pentru smartphone-uri.”

Acest parteneriat exclusiv cu ZEISS reprezintă încă o dovadă a modului în care HMD Global colaborează cu cele mai bune şi mai respectate firme din industrie pentru a atinge perfecţiunea în fiecare aspect al proiectării şi construcţiei unui telefon, şi este totodată un angajament faţă de consumatori legat de furnizarea celei mai bune experienţe posibile în ceea ce privește domeniul imaginii pe un smartphone.

Posted in comunicat de presa | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>