Jun

21

4 licee au castigat finantari la competitia de educatie financiara Bani pentru scoala ta™

Colegiul National Avram Iancu Stei din Bihor a castigat a cincea editie a competitiei nationale de educatie financiara Bani pentru scoala ta™. Acesta va primi o finantare echivalenta cu EUROpunctele castigate – 2.613 de euro, dupa ce s-a clasat pe primul loc in cadrul competitiei.
4 licee au castigat finantari la competitia de educatie financiara Bani pentru scoala ta™
De asemenea, Colegiul National “Gheorghe Munteanu Murgoci” din Braila, Colegiul National Octav Onicescu din Bucuresti si Colegiul National “Nicolae Titulescu” din Pucioasa au castigat cele 3 finantari de 1.000 EUR oferite celor 3 institutii de invatamant care au obtinut primele cate 1.000 de puncte.

Finantarile obtinute vor fi folosite exclusiv pentru modernizarea unitatilor scolare prin dotarea laboratoarelor, a claselor, achizitia de echipamente si resurse educationale.

A cincea editie a competitiei Bani pentru scoala ta™ s-a desfasurat pe o perioada de 5 saptamani (24 aprilie – 28 mai), timp in care peste 35.000 de elevi, profesori, parinti si alti sustinatori au accesat trainingurile BaniIQ™ si Banii pe net™, castigand EUROpuncte pentru liceele pe care le sustin. Acestia au dobandit informatii esentiale despre bugetul personal, venituri, cheltuieli, investitii si relatia cu banca (modulul BaniIQ™), dar si despre e-commerce, drepturile celor care cumpara online, securitatea in mediul online, taxe si impozite (modulul Banii pe net™).

Competitia Bani pentru scoala ta™ este organizata de Junior Achievement (JA) Romania, si face parte din Programul national de educatie financiara, modulele BaniIQ™ si Banii pe net™, realizate cu sprijinul financiar al Visa si bancilor partenere.Mai multe informatii despre competitie, traininguri, premiu si regulamentul de participare gasiti pe www.banipentruscoalata.ro

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>