Jun

15

Ceas ca al Claudiei Shiffer
ceasuri

Este posibil ca iubita sa nu-ti ceara luna de pe cer, dar sa doreasca un lucru la fel de imposibil, iar tu sa te grabesti sa-i spui ca nu se poate, inainte de a analiza problema.
Ieri, un coleg de serviciu mi-a povestit cum sotia l-a implorat sa-i cumpere
ceas de mana la fel ca al Claudiei Shiffer, iar el a privit-o mirat de parca i-ar fi cerut tinerete fara batranete si viata fara de moarte. Intr-o zi s-a hotarat insa sa caute pe internet. A tastat ceasuri dama si s-a trezit pe site-ul magazinului Ceasmania.ro.

In prezentarea magazinului a citit ca aici gaseste ceasuri originale la preturi accesibile, iar speranta a inceput sa prinda viata pentru moment fiindca a gandit in acest fel:”Avand in vedere ca este cel mai aprovizionat magazin de ceasuri din Romania este foarte posibil sa gasesc aici un ceas ca al Claudiei Shiffer, dar este la fel de posibil sa fie asa de scump, incat sa nu i-l pot cumpara.”
Supararea i-a trecut repede cand a vazut ca produsele se pot cumpara si in 12 rate egale, cu dobanda 0. A analizat multe produse de pe site, pana a ajuns la ceasuri Guess, iar acolo a gasit urmatoarea explicatie care i-a placut enorm:” Ceasurile Guess au la baza designul inovator si o strategie de marketing indrazneata care a cuprins de-a lungul timpului celebritati precum Claudia Shiffer, Dj Tiesto, Olivia Wilde, Carmen Electra.” Nu s-ar fi gandit vreodata ca poate cumpara din Romania ceas ca al Claudiei Shiffer in 12 rate egale pentru sotia lui.

Si nu a fost deloc egoist, dar primul produs expus la acesta categorie era Ceas barbatesc
GUESS DEUCE W80043G1 – resigilat. Arata asa de frumos, incat s-a gandit ca va cumpara doua ceasuri si va beneficia astfel de doua cupoane valorice pe care le putea transforma in puncte la comenzile viitoare.
Era un ceas elegant, argintiu, cu doua fuse orare, care indica ora, minutele si secundele.
Si ceasul ei trebuia sa fie argintiu. L-a gasit acolo, la fel de seducator, de bun, elegant si rezistent: Ceas de dama GUESS MOSAIC W95140L1. De-atunci a ramas client fidel al magazinului Ceasmania fiindca aici a gasit ceas ca al Claudiei Shiffer pentru sotia lui.

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>