Apr

27

Allview lansează smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai accesibil terminal din această gamă de vârf
X4 Soul mini

Allview, brandul autohton numărul 1 de smartphone-uri și tablete prezent pe piața din România lansează astăzi smartphone-ul X4 Soul mini, cel mai accesibil dispozitiv din această serie.

X4 Soul mini păstrează contururile rafinate ale vârfului acestei game, în dimensiuni ușor ajustate. Este smartphone-ul potrivit pentru utilizatorii care caută eleganță, fotografii surprinzătoare,  dar și performanțe menite să-i susțină în ritmul alert de zi cu zi”, a declarat Lucian Peticilă, General Manager Allview.

Smartphone-ul X4 Soul mini are design metalic și este echipat cu senzor de amprentă, asigurând astfel securitate sporită pentru datele utilizatorului. Display-ul de 5 inch IPS HD oferă luminozitate excelentă și culori vii, în unghiuri largi de vizualizare.

Pasionaților de fotografie X4 Soul mini le pune la dispoziție o cameră principală cu rezoluție de 13MP și autofocus, pentru a surprinde imagini panoramice sau detalii fine, iar pentru selfie-uri memorabile, camera frontală de 8MP.

X4 Soul mini este disponibil în două variante de memorie RAM: 2GB si 3GB. Memoria Flash de 16GB poate fi extinsă cu un card microSD de până la 128GB, în regim Single SIM. Terminalul rulează Android™ 7.0, Nougat, asigurând o experiență multitasking îmbunătățită, în comparație cu versiunile anterioare ale sistemului de operare.

X4 Soul mini oferă conectivitate 4G în ambele standarde, FDD si TDD, alternativ, pe ambele SIM-uri încorporate.

X4 Soul mini va fi protejat în totalitate de zgârieturi sau lovituri, chiar din prima clipă, întrucât pachetul de comercializare include un capac de silicon si folie de protecție a ecranului.

Smartphone-ul X4 Soul mini este disponibil pe bază de precomandă începând de astăzi pe site-ul allview.ro, la prețul 749 lei (versiunea 2GB RAM) și 799 lei (versiunea 3GB RAM), iar livrările vor începe din 3 mai, respectiv 9 mai.

Posted in Uncategorized | Tagged , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>