Apr

20

Allview extinde portofoliul de produse smart home cu becuri inteligente și comutator wireless
Allview Smart Home

Noile produse din gama smart home contribuie la realizarea unor economii importante de energie și la creșterea confortului locuinței.

București, 20 aprilie 2017 – Brașovenii de la Visual Fan, compania care deține brandul Allview, lansează becurile inteligente și comutatorul de scene wireless, care transformă sistemul Allview Smart Home într-unul dintre cele mai cuprinzătoare de pe piață. Compania a intrat la finalul anului trecut pe segmentul de soluții pentru smart home și va continua să extindă portofoliul dedicat caselor inteligente.

Compania a pregătit două tipuri de becuri inteligente, Smart Bulb și Rainbow Smart Bulb, prin care utilizatorii sistemului Allview Smart Home pot crea diverse scenarii de tipul „dacă/atunci”, ce permit schimbarea automată a iluminatului din locuință. Becurile pot fi coordonate cu ajutorul camerei inteligente Allview Smart Cam și controlate prin aplicația Android dedicată. Astfel, pentru becul Rainbow Smart Bulb este disponibilă o varietate impresionantă de 1,6 milioane de nuanțe de culori, iar becul Smart Bulb poate fi setat atât pe lumină caldă, cât și rece, fiind disponibile mai multe tonuri în funcție de preferințe. Noile becuri contribuie la economii importante de energie, având o putere de 7W și durată de viață de 15.000 de ore.

Pentru a spori confortul locuinței, Allview Smart Home a introdus comutatorul de scene wireless, care înlocuiește orice întrerupător din locuință, prin realizarea a șase scene presetate. Cu un design minimalist și dimensiuni reduse, comutatorul poate fi amplasat pe perete sau pe altă suprafață plană, nefiind nevoie să fie conectat la priză, pentru că funcționează pe baterii. Comutatorului îi poate fi atribuită, de asemenea, funcțiunea MASTER ON (setează tabieturile de dimineață: trage draperiile, pornește televizorul, aparatul de cafea etc) /MASTER OFF (oprește toate aparatele și luminile).

“Portofoliul de produse Allview Smart Home este în prezent unul dintre cele mai complete de pe piață și vom continua să-l extindem pentru că segmentul smart home are un mare potențial de creștere. Așa cum în anii 2000 telefoanele inteligente erau unele dintre cele mai importante realizări tehnologice, ce au devenit o normă astăzi, un nou pas este realizat de sistemele smart home”, a explicat Costin Miron, Product Manager, Allview Smart Home. “Sistemele smart home îndeplinesc atât nevoia de siguranță, cât și cea de confort, iar becurile inteligente și comutatorul au rolul de a realiza un ambient cât mai plăcut atunci când ajungem acasă”, a adăugat el.

Componentele sistemului Allview Smart Home sunt disponibile pentru achiziționare atât prin intermediul retailerilor Altex, MediaGalaxy și eMAG, cât și pe website-ul www.allview.ro . Becurile inteligente și comutatorul de scene sunt disponibile pe website-ul www.allview.ro la următoarele prețuri  – Smart Bulb (129 lei), Rainbow Smart Bulb (199 de lei), Comutator de scene wireless (249 de lei).

Ce cuprinde sistemul Allview Smart Home:

Smart Cam – singura cameră inteligentă care joacă și rolul unei unități centrale ce conectează în același timp toți senzorii casei inteligente cu ajutorul tehnologiei ZigBee.

Smart Mirror – singurul sistem smart home care include o oglindă inteligentă, ce recunoaște atingerile în 10 puncte de presiune, se conectează la mediul online prin WiFi și comunică prin Bluetooth cu alte gadget-uri.

Senzor multifuncțional – detectează mișcarea, temperatura, umiditatea și luminozitatea

Smoke Safe – pachet cu senzor de fum

Gas Safe – pachet cu senzor de gaz

Priza inteligentă – oferă informații despre consumul electric în timp real și pot fi pornite sau oprite de la distanță

Transmițător IR – înlocuiește toate telecomenzile din locuință

Senzor de inundație – notifică imediat când detectează scurgeri de apă în locul în care este poziționat

Becuri inteligente

Comutator de scene wireless

Mai multe informații despre Allview Smart Home pe www.allviewsmarthome.ro

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>