Mar

6

Viitorul afacerii tale – The Open University
Alp-Edu-Pro_slogan_logo_p

Daca nu ati auzit inca de The Open University, nu va faceti griji – nici eu nu am auzit pana acum cateva zile. Iar daca ai auzit, dar nu ai foarte multe informatii in legatura cu acest subiect, atunci cu siguranta nu iti strica ceva informatii in plus, nu?

Din dorinta de a invata sa coordonez cat mai bine mica mea afacere, am descoperit ALP Edu Pro, care este o companie specializata in furnizarea de cursuri si consultanta in management sub licenta Open University. Scopul acestora este acela de a oferi celor care doresc sa devina manageri mai buni sau antreprenori sansa de a beneficia de educatie britanica, aici, in Romania.

Ce iti ofera The Open University? Certificat in Management si Manager de Proiect. Ambele cursuri de management sunt certificate de catre Autoritatea Nationala pentru calificari si diplomele sunt recunoscute chiar si la nivel international. Poti alege dintre urmatoarele 3 cursuri: Oameni si Organizatii, Marketing si Finante, Viziune Integrata.

Cu siguranta si tu iti doresti noi cunostinte si informatii despre cum iti poti coordona afacerea, astfel incat sa fie una de succes. Acum ai ocazia sa aprofundezi cunostinte noi, prin intermediul Open University!

Principiile de baza ale cursurilor Open University: interactivitate profesionala,  educatie britanica flexibila, metodologie educationala britanica si rezultate sustenabile si masurabile.

Partea si mai buna este aceea ca la aceste cursuri iti sunt furnizate atat materiale scrise, cat si acces la platforma e-learning, ceea ce va face ca procesul de invatare sa fie mai usor si mai eficient, chiar daca ai deja un loc de munca, dar nu poti lipsi de acolo.

The Open University – Business school cu un impact puternic si pozitiv, este solutia ideala pentru viitori antreprenori, dar si pentru cei care deja conduc o mica afacere, dar doresc ca aceasta sa prospere. Eu am facut un pas inainte, inca de cand am aflat despre aceste cursuri de management si antreprenoriat.  Nimeni nu se naste invatat, dar oricine poate invata pe parcurs!

Posted in Uncategorized | Tagged , , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>