Feb

28

Evolio lansează Garanția VIP -un nou pachet de avantaje excelente pentru clienții săi
vizual_Garantie_VIP 24h

București, 28 februarie 2017, Evolio lansează Garanția VIP, un serviciu post vânzare, ce asigură clienților săi o perioadă de trei ani garanție și Express Service.

Serviciul de Garanție VIP asigură extinderea  perioadei standard legale de garanție cu încă un an. Astfel clienții Evolio pot beneficia de o garanție de 3 ani la achiziționarea oricărui produs din categoriile: smartphone, tablete, GPS-uri, ceasuri și brățări inteligente, camere video de acțiune, smart scooter, drone.

Prin serviciul de Garanție VIP clienții Evolio beneficiază și de Express Service. Acest serviciu oferă prioritate în soluționarea intervențiilor de service, reparațiile efectuându-se în aceași zi. În cazul clienților care folosesc serviciul de curierat, produsele primite în service-ul propriu Evolio, vor fi evaluate, reparate și expediate înapoi clienților în maxim 48 de ore.

„Dorim să îmbunătățim constant experiența de utilizare a clienților noștri și să-i răsplătim pe cei care acordă încredere produselor noastre. Din acest motiv calitatea serviciilor post-vânzare și promptitudinea soluționării solicitărilor venite din partea clienților nostri, se număra printre principalele noastre  obiective startegice. Serviciul de Garanție VIP a fost conceput tocmai din respectul față de clienții nostri, cărora le putem oferi astfel o garanție extinsă de trei ani și repararea produselor în maxim 48 de ore.”, a declarat Annamaria Georgescu, Marketing Manager Evolio.

Pe toată durata de acoperire a serviciului de Garanție VIP transportul produselor tur-retur către service este asigurat în mod gratuit.

Mai multe detalii despre noul serviciu Evolio sunt disponibile pe www.evolio.ro

Posted in Uncategorized | Tagged , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>