Nov

15

Ai nevoie de aparat dentar? Apeleaza la Cris Smile
logo-cris-smile

Nu trebuie sa va panicati. Daca doctorul stomatolog v-a pus diagnosticul de aparat dentar, atunci apelati cu incredere la cea mai buna stomatologie : Cris Smile!

Unde se afla cabinetul stomatologic Cris Smile

Cabinetul Cris Smile se afla in Rahova – Strada Malcoci nr.2, bloc 36, sc.B, ap.59, sector 5 Bucuresti. Iti poti face usor o programare pe site-ul lor sau telefonic.

Tratamente oferite

-Ortodontie – cu aparat dentar mobil sau fix, lingual sau invizibil;
-Profilaxie dentara – cure de detartraj, fluorizare, periaj profesional, sigilare etc.;
-Endodontie – ingrijirea interna a dintilor/plombare;
-Estetica dentara – destinata infrumusetarii zambetului;
-Restaurari dentare – coroane si proteze dentare;
-Implantologie – inlocuirea elementelor dentare pierdute;
-Chirurgie dentara – pentru reabilitarea estetica si functionala a danturii, extractii dentare si procedure chirurgicale;
-Parodontologie – tratarea bolilor parodontale;
-Pedodontie – adresata copiilor cu dinti de lapte;
-Anestezie;
-Estetica faciala.

Cabinetul dispune, de altfel, si de un personal calificat si foarte bine pregatit in domeniu. Pune la dispozitia pacientilor un ambient sigur, ce este in conformitate cu normele igieno-sanitare si folosesc doar tehnologii moderne, pentru siguranta totala.

Nu mai amana vizita la medicul stomatolog

Din experienta proprie va spun ca purtarea unui aparat dentar nu este cel mai rau lucru din lume. Te obisnuiesc repede cu el si ajungi chiar sa nu il mai simti, iar daca ai norocul sa nimeresti (ca si in cazul meu) un doctor care lucreaza usor, fara sa provoace dureri dentare/gingivale, atunci chiar nu ai niciun motiv sa amani aceasta procedura, daca si tu ai nevoie de ea.

La final, cand va veni timpul sa renuntati, o sa fiti uimiti de rezultatele uimitoare pe care le are asupra danturii, corectand problemele de ortodontie, astfel incat sa aveti parte de un zambet de-a dreptul perfect.

Cris Smile are ca obiectiv principal pastrarea sanatatii orale a fiecarui pacient, de aceea echipa lor este oricand atenta la confortul celor care cauta tratamente de stomatologie profesionale, iar amabilitatea si disponibilitatea lor este cheia succesului vizitelor oamenilor care le trec pragul in repetate randuri.

Posted in Uncategorized | Tagged | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>