Nov

4

Nexus GPS Tracking: iti spune totul depre masina ta
imagine-articol

Ma uitam la un film in urma cu mai bine de 10 ani si imi aduc aminte ca era o masina, un Ford, care era urmarita prin ajutorul GPS-ului si stiau cine o conduce, cu ce viteza si in plus puteau vedea in orice moment unde este aceasta. In minte mi-a trecut: chiar exista asa ceva si in realitate? Ei bine mult mai tarziu am aflat ca da, astfel de sisteme sunt folosite de marile companii pentru urmarirea flotelor. Cand am inceput sa citesc mai multe informatii despre aceste sisteme am observant ca exista posibiliatea sa imi instalez si eu un astfel de sistem pe masina mea personala care in acelasi timp sa nu coste o avere.

Asa am aflat despre Echipamentele GPS – Nexus Telematics asigura  monitorizare GPS, iar in plus, prin adaugarea unui cip OBDII citeste parametrii din calculatorului autoturismului, oferindu-mi permanent informatii utile despre: viteza de deplasare, turatiile motorului, nivelul de carburant, combustibilul consumat, totalul kilometrilor de la bord. Acest sistem face exact acele lucruri pe care le-am vazut in acel film, chiar mai multe.

De cand mi-am instalat sistemul celor de la Nexus am reusit sa fac si economie la combustibil deoarece am analizat datele stranse de sistem si mi-am dat seam ace rute sunt mai bune. Totodata acum nu mai stau cu grija atunci cand plec in afara si imi las masina parcata in fata hotelului, deoarece prin functia de localizare GPS pot sa stiu oricand unde este aceasta.

Posted in eu si eu, Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>