Aug

16

Ce fac pentru a adormi mai usor in zilele mai putin bune?
lenjerie

Pentru mine, dormitorul este cea mai importanta incapere din locuinta. Daca reusesc sa ma odihnesc bine, zilele mele sunt frumoase. Avand in vedere faptul ca dormitorul este camera mea preferata, mi se pare normal sa il am amenajat intr-un mod placut si frumos. Pentru aceasta am avut nevoie de lenjerii de pat bumbac egiptean. Intotdeauna pun mare pret pe lenjeriile de pat si le aleg de pe site-ul asternuturisiprosoape.ro. E un site in care am incredere si de pe care cumpar mereu si cuverturi de calitate, perne, pilote sau prosoape.
lenjerie2
Insa, nu pot dormi de fiecare data foarte bine, chiar daca dormitorul meu arata perfect. Sunt perioade in care si eu (ca si tine) am probleme cu somnul. Mi-am dat insa seama de-a lungul timpului cum pot face sa adorm mai usor in astfel de perioade.
Ei bine, in primul rand aleg sa evit sa stau cu ochii in TV sau telefon. Evit astfel de practici cat pot de mult, deoarece altfel adorm si mai greu. Ce fac in schimb? Citesc. Imi iau o carte si citesc pana simt ca adorm. La mine chiar functioneaza un astfel de truc.
lenjerie3
Daca e vara si nu pot adormi (de cele mai multe ori de caldura), merg si imi fac un dus cu apa putin mai rece decat de obicei. Astfel ma racoresc si adorm mult mai repede. Daca e iarna, imi fac o baie fierbinte, beau un ceai si ma linistesc imediat.
Evit de fiecare data bauturile acidulate sau cu cofeina si mancarurile grase si reusesc sa tin la distanta problemele cu somnul.
Pentru fiecare dintre noi sunt zile bune si zile mai putin bune. Important este cum trecem peste ele.
Tu ce faci atunci cand nu poti sa adormi noaptea?

Posted in Internet | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>