May

25

O vizita in parc si o formatie de nunta
formatie

Sambata aceasta am iesit cu fetita in parc, voia de mult sa vada ursii si lebedele asa ca nu am putut rezista tentatiei de a iesi cu ea. Mai mult decat atat ne-am putut bucura de un soare foarte puternic si de o vreme exceptionala. Aproape de intrarea in parc ne-am intalnit si cu Marcel prietenul micutei mele, s-au simtit atrasi unul de altul inca de la prima intalnire si nu am vrut sa le stricam prietenia, poate peste ani se va lega si ceva mai mult.

Ne indreptam catre micuta gradina zoologica cand Maria mea imi zice ca a vazut o mireasa, nu imi puteam da seama ce vrea sa zica pana nu am vazut-o era o tanara superba care facea poze, desigur langa ea a sosit imediat si mirele. Iar pana sa ma desmeticesc eu Maria mea deja era langa mireasa la poza, va dati seama ca am murit de rusine, dar mireasa era foarte fericita asa ca emotiile mi-au disparut un pic. Decisesera sa faca petrecerea tot in parca la unul din cele mai mari restaurant si asteptau sosirea unei formatie nunta.
Desigur ca nu am scapat neinvitate mai ales ca si cuplul avea o frumoasa fetita, Alesia, ma simteam ciudat pentru ca nu venisem in parc cu acest gand, dar totusi nu puteam nici sa refuz invitatia.
Am aflat ca cuplul vizitase mai multe formatii nunta, dar doar o formatie nunta Bucuresti reusise sa ii incante. Erau fericiti ca timpul pierdut cu acele
formatii nunta Bucuresti ii aduse la cel mai bun rezultat.

Am ramas si noi pentru aproape 2 ore la petrecere si desigur ca am schimbat datele de contact cu fericitul cuplu. De la ei am aflat mai tarziu si datele despre formatia Bucuresti, formatie care ne incantase in acea seara cu muzica lor.

Posted in Internet | Tagged , , , , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>