Feb

8

Cum aleg jocurile pentru copilul meu?
masini2

Parintilor le e greu sa nu le intre in voie copiilor. Parca vor sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-i sti fericiti. Insa, ei trebuie totodata sa vada ce e bine si ce nu pentru micuti. Copiii au diferite preferinte si e greu pentru un parinte sa ii refuze celui mic ceea ce el cere. Fetitele plang atunci cand vor papusi, baieteii plang atunci cand vor tot felul de jucarii cum ar fi jocuri cu masini si tot asa.

Traim insa intr-un timp in care tehnologia isi face simtita prezenta tot mai des si in randul celor mici. Acestia au de la varste fragede smartphone-uri, tablete si laptopuri si au ajuns sa se modernizeze mult prea devreme.

Copiii iubesc sa se joace tot felul de jocuri pe dispozitivele electronice. Ca parinte, trebuie sa monitorizezi atent activitatea copilului tau, mai ales atunci cand vine vorba de mediul online. Copilul poate intra de mic pe tot felul de site-uri care ii pot afecta buna dezvoltare. Selecteaza-i atent site-urile si asigura-te de faptul ca totul e in regula.

Daca esti de acord cu jocurile pe PC pentru copii, iti recomandam site-ul xjocuri.com. Aici vei gasi o multime de jocuri dintr-o multime de categorii, jocuri atat pentru fetite, cat si pentru baietei, atat pentru ei, cat si pentru tine.
Jocurile le alegi in functie de ce anume iti doresti sa joace, dar si in functie de preferintele micutului, daca bineinteles consideri ca acestea nu il afecteaza in vreun fel. Evita jocurile violente pentru cei mici, deoarece acestea nu le fac prea mult bine.

Sa fii parinte e o responsabilitate mare pe care trebuie sa ti-o asumi in asa fel incat sa fii multumit de micutul tau cand va creste. Nu uita de faptul ca atat timp cat e mic, orice face e extrem de important, inclusiv un banal joc pe care il joaca.

Posted in Internet | Tagged , | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>