Dec

2

Uleiul Shell Helix Ultra – pentru un motor rezistent in timp

Cand ne cumparam o masina, fie ca este noua, fie ca este la mana a doua, ne bucuram. Inca de la inceput vrem sa avem grija de ea si sa-i oferim cele mai bune tratamente pentru a rezista in timp cat mai mult. Avem grija la cum mergem pe drumurile cu denivelari, o ducem in service la timp, o ingrijim cu cele mai bune produse de la Shell .

Daca iti iubesti masina, trebuie sa stii ca motorul acesteia trebuie tratat cu grija. Poti face acest lucru cu ajutorul unor produse menite sa faca motoarele sa fie rezistente in timp. Despre un astfel de produs vrem sa-ti vorbim acum si anume uleiul Shell Helix Ultra.

Uleiul Shell Helix Ultra este un ulei cu  totul si cu totul deosebit. El a fost creat cu ajutorul unei tehnologii noi si anume tehnologia Shell PurePlus. Mai exact vorbim despre un ulei de calitate obtinut din gaz natural.

Acest ulei de calitate foloseste pentru lichefierea gazului un proces cu totul si cu totul revolutionar. Ce se intampla? Gazele naturale sunt transformate in ulei de baza, fara impuritati. Dupa ce a fost obtinut uleiul de baza sunt folositi o serie de aditivi. Intreg procesul duce la crearea celui mai calitativ ulei de motor si anume Shell Helix Ultra cu Tehnologia PurePlus.

Acest tip de ulei aduce o multime de beneficii pentru motorul masinii tale. Un prim beneficiu este faptul ca ofera protectie impotriva reziduurilor care se pot depune oricand pe motor sub forma unor mici particule care in timp pot afecta viata acestuia. Folosind uleiul celor de la Shell motorul tau va fi bine protejat si performanta masinii tale va fi una mult mai buna.

Totodata vei beneficia si de mai putine completari ale nivelului, deoarece, pierderea evaporata este cu 50% mai mica decat la motoarele care folosesc un ulei de o calitate mai slaba. Asadar, nu va trebui sa mai completezi uleiul atat de des cum o faceai pana acum, cand foloseai un ulei mai putin bun.

Un ultim beneficiu pe care vrem sa-l mentionam tine de faptul ca uleiul Shell Helix Ultra este eficient chiar si la temperaturi scazute. Astfel, nu mai ai grija frigului de afara.

Poti cumpara acest ulei de calitate si online din magazin Shell . Acest ulei nu este folosit doar de catre soferii amatori, ci pentru el opteaza si pilotii de BMW care participa la cursele de raliu.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>