Sep

30

nJoy a participat la târgul CHS Dealer Meeting din Budapesta

Brandul timișorean nJoy a fost prezent și în acest an la târgul organizat de distribuitorul CHS, în Budapesta, fiind singura companie românească prezentă în cadrul acestui eveniment.
Evenimentul a fost un bun prilej de întâlnire și discuție cu actuali colaboratori dar și reprezentanți ai celor mai importante companii din domeniu, precum integratori de sisteme, resseleri si onlineri.
În cadrul târgului s-a urmărit consolidarea poziției brandului in piața din Ungaria, aflarea cerințelor clienților precum și prezentarea noilor produse ce poartă semnătura nJoy.
Standul nJoy a pus la dispoziția vizitatorilor gama de UPS, AVR, PSU și periferice din portofoliu pentru testare și vizualizare. Vizitatorii au putut testa software-ul de management prin rețea al UPS-ilor profesionali precum și timpul de back-up (autonomia bateriilor) al acestora.
“Împinși de ambiție ne creăm planificări globale și suntem conștienți că singurele limitări pe care o companie le are sunt granițele imaginației membrilor ei. Suntem prezenți de peste 2 ani în piața din Ungaria iar evenimentul de la Budapesta a demonstrat acumularea capitalului de imagine pentru brandul nJoy. Am reușit să stabilim multe contacte și am primit numeroase vizite iar produsele nJoy au fost apreciate și căutate. “ a declarat Ioana Pelin, Marketing Manager nJoy
Brandul nJoy se pregătește să participe și la târgul internațional DISTREE EMEA ce va avea loc în Monaco la începutul anului următor.
Targ_CHS_Budapesta

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>