Aug

13

Back to School – zambirici.ro – Te pregateste pentru gradinita si scoala !

Mai e putin si incepe scoala. E cel mai bun moment in care puteti face cumparaturile pentru scoala.
Stocurile sunt generoase, si poti alege din timp ghiozdanul dorit. Te asteptam pe zambirici.ro

ghiozdan scoala

ghiozdan scoala

Oare inainte de a cumpara un ghiozdan scoala pentru copiii nostri, ne gandim si la sanatatea lor? Poate de acum ar trebui. In ghiozdan introducem cartile, caietele, penarul, cutia cu sandwich, recipientul pentru apa si multe alte obiecte necesare la scoala, adica multe kilograme care suprasolicita coloana vertebrala a copilului si care, in timp, ii pot afecta integritatea.

Ghiozdanele sunt de mai multe feluri: ghiozdane scoala ergonomice, ghiozdane scoala de tip troler si ghiozdane scoala normale.

Zambirici.ro are cele mai noi colectii de ghiozdane scoala si ghiozdanele pentru gradinita cu personajele preferate: Frozen, Violetta, Mickey, Minnie, Minions si toti ceilalti.

 

Ghiozdan scoala Dragons Titan  cu doua compartimente. inchise cu fermoar.

Eroii preferati merg in fiecare zi la scoala. Ghiozdanul este fabricat din material de prima clasa, rezistent la utilizarea indelungata.

Bretele sunt adaptabile, iar interiorul spatios special pentru mersul la scoala.

Material; poliester

Dimensiune: 35x25x11 cm

Ghiozdanul este decorat cu eroii Dragons, astfel copii pot porni la scoala alaturi de personajele preferate.

 

INFORMATII UTILE ! Cum alegem si cum asezam un ghiozdan pe spatele copilului:

Un elev poarta ghiozdanul de scoala in spate in jur de 200 zile intr-un an scolar, de aceea trebuie avuta mare grija in alegerea ghiozdanului pentru a preveni problemele ulterioare cu spatele.

Ghiozdanul trebuie sa aiba latimea exact cat umerii copilului, prin urmare marginile ghiozdanului nu trebuie sa iasa in afara.

Bretelele de la ghiozdan sa fie late, captusite si reglabile.

Partea posterioara a ghiozdanului sa fie captusita si sa se muleze pe spatele copilului.

Marginea superioara a ghiozdanului sa fie in dreptul umerilor si marginea inferioara a ghiozdanului sa se aseze pe oasele bazinului.

Atentionare:

Ghiozdanul scoala Dragons Titan este contraindicat copiilor cu varsta mai mica de 3 ani deoarece gentuta poate contine piese mici care pot fi inghitite sau inhalate, existand pericolul de sufocare.

Inainte de folosire indepartati orice ambalaj al ghiozdanului si nu lasati la indemana copiilor ambalajele ramase.

Pastrati etichetele ghiozdanului pentru referinte viitoare.

Pastrati Ghiozdanul scoala Dragons Titan  departe de surse de temperaturi ridicate si umezeala.

Ghiozdanul scoala Dragons Titan  se poate curata cu o carpa usor umezita in solutie diluata de apa cu detergent (1%), apoi se sterge cu o carpa curata uscata.

Ghiozdanul scoala Dragons Titan  nu se spala in masina de spalat.

 

Ghiozdanele ergonomice

Din fericire, exista ghiozdanele ergonomice care au fost create pentru a intampina eventuale probleme de sanatate, prin imbunatatirea tuturor elementelor din care sunt confectionate.

 

De exemplu, bretelele sunt captusite cu bureti grosi, spatele ghiozdanului este la fel captusit cu bureti moi,  iar pentru sigurata pe timp de noapte, ghiozdanele sunt accesorizate cu parti reflectorizante. Toate aceste masuri pot combate riscurile cauzate de greutatea ghiozdanului.

 

Aceste caracteristici se pot regasi in modele de ghiozdane cu design atractiv, pe gustul celor mici. De pilda, Ghiozdanul de scoala Disney Violetta Selfie, este spatios, iar pe fiecare bretea ajustabila sunt pozitionate cate o banda reflectorizanta pentru o mai buna vizibilitate pe timp de seara.

 

Ghiozdanele troler

Pentru cei care doresc evitarea unor probleme a spatelui copilului se recomanda si utilizarea ghiozdanelor troler. Acestea au posibilitatea de detasare pentru sistemul troler, si prin urmare se transforma foarte usor in ghiozdan.

 

Ghiozdanul troler de scoala Disney Frozen Colectia Heart  va deveni prietenul  cu care fetita ta va merge in fiecare zi la cursuri cu placere, in deplin confort.

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>