Jun

19

Cum apar animalele ucigase :)

Astazi am descoperit un desen superb despre cum sunt creati copilasi , dar in acelasi timp si puiutii animalelor si nu m-am putut abtine sa nu il inpartasesc cu voi. Se spune ca sunt in ceruri nori sunt cei care creeaza copilasii ca mai apoi berzele sa ii preia si sa ii duca la viitorii lor parinti. Dar cum cineva trebuie sa creeze si animalele precum rechinii, aricii taurii si asa mai departe, mai exact animalele periculoase, si pentru acesta trebuie sa existe o barza speciala.

In desenul nostru barza se confrunta de foarte multe ori cu lovituri si accidente in incercarea de as indeplinii misiunea, dar intr-o zi pleaca. Aflati din desen daca va pleca definitiv si ce se va intampla cu norul nostru buclucas.

Am vazut acest mini-desen cred ca de 100 de ori si tot nu ma pot hotara daca sa rad sau sa fiu trista pentru micul nor buclucas. Voi ce parere aveti?

Posted in Uncategorized | Leave a comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>